Den bästa ögonfransböjaren hittar du hos KICKS! - KICKS
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Shoppa ögonfransböjare som får bäst i test hos KICKS!

En ögonfransböjare är ett riktigt bra tillskott till din makeuprutin. Inte nog med att den får dina ögonfransar att se längre ut och ger dem en vacker form, den gör också att din mascara kan nå sin fulla potential.
1
Dela

 Vad är en ögonfransböjare och varför ska jag använda en ögonfransböjare?

En ögonfransböjare är, precis som namnet antyder, ett verktyg som kan böja dina övre ögonfransar. En ögonfransböjare är ofta tillverkad i metall eller hårdplast, där själva delen som du håller mot ögonfransarna i regel är täckt med gummi eller silikon för att ge en mjukare och mer skonsam böjning. Syftet med att böja dina fransar med en ögonfransböjare är att ge dem ett lyft, vilket både öppnar upp din blick och får ögonen att se större ut, samtidigt som fransarna får ett längre utseende. En ögonfransböjare ska alltid användas på torra, helt rena ögonfransar. Håll ögonfransböjaren nära fransrötterna och böj dem försiktigt, samtidigt som du sakta för fransböjaren närmare topparna på dina ögonfransar. Med andra ord: böj hellre fransarna i två-tre steg än med ett enda steg. Applicera därefter ett eller ett par lager mascara. Psst! Böj aldrig ögonfransar som du redan applicerat mascara på, eftersom risken finns att du kan skada och i värsta fall bryta av dem. Också, byt gärna ut din silikonkudde eller gummikudde var tredje månad, så håller sig din ögonfransböjare på topp längre. 

Shoppa världens bästa ögonfransböjare hos KICKS!

Böjer varje enskild frans

Nickelfri ögonfransböjare som kommer åt och böjer varje enskild frans. Professional Eyelash Curler är enkel att undvika och har en svängd design som passar alla ögonformer. Den mjuka silikondynan är skonsam och bekväm och ger en smickrande form som håller länge. 

Bra för runda ögon

Ögonfransböjare som är särskilt utvecklad för att följa formen på naturligt runda ögon. Procurl Lash Curler har en rundad design med en 60-gradersvinkel, perfekt för att fånga upp varenda enskild ögonfrans hos runda ögonformer. Den tjocka och rundformade silikonkudden ger en intensiv form utan att skapa hårda veck. 

För dramatiska ögonfransar

Vegansk ögonfransböjare som gör att dina fransar ser ännu mer dramatiska ut. Eyes Wide Open Eyelash Curler fångar upp alla fransar längs med fransraden och böjer dem på ett skonsamt och effektivt sätt. Det ergonomiska handtaget gör ögonfransböjaren skön och enkel att använda. 

För naturligt vacker form

Ögonfransböjare som ger dig en lika dramatisk effekt som dess svarta färg. Full Lash Curler har en användarvänlig design och ger dina fransar en mjuk och naturlig vacker böjd form. Värm den gärna i handflatan en liten stund för en ännu mer hållbar effekt. 

För nybörjare och proffs

Bästsäljare som ger dina fransar en vacker böj och samtidigt ger en piggare blick. Eyelash Curler är en lättanvänd ögonfransböjare och ett perfekt val för både nybörjare och proffs. Den specialdesignade formen fångar enkelt upp varje enskild frans och böjer dem med naturlig och vacker precision. 

Passar alla ögonformer

Stilren ögonfransböjare som är lika enkel att använda för nybörjare och vana ögonfransanvändare. Eyelash Curler ger en naturlig och vacker form på dina ögonfransar, samtidigt som dina ögon ser större och piggare ut. Ett bra val för alla ögonformer. 

 Bra för djupt sittande ögon

Ögonfransböjare som är speciellt designad för djupt sittande ögon eller mandelformade ögon. Promaster Eyelash Curler har en perfekt vinklad form på 38 grader och kommer enkelt åt varje enskild frans. Det lite bredare och ergonomiska handtaget är bekvämt att använda och ger ett perfekt resultat varje gång. 

Håller formen länge

Greppvänlig ögonfransböjare som passar alla ögonformer och ger perfekt böjda fransar i ett enda steg. Eyelash Curler har en mjuk gummidyna och en enkel pressmekanism med bekvämt handtag, vilket gör den både skön och enkel att använda. Resultatet är skonsamt och effektivt böjda fransar.

Fångar varje enskild frans

Ögonfransböjare som är utrustad med en noga utvald vinkel och en perfekt rundad design för att ge dina fransar ett lika vackert som naturligt lyft. Eyelash Curler Metal passar bra för alla ögonformer och fångar upp alla ögonfransar oavsett längd. Den specialdesignade silikonkudden böjer skonsamt varje enskild frans utan att skada hårets ytstruktur.

För en optimal kontroll

Unik ögonfransböjare som har extra bred vinkel och är designad för att fånga upp, böja och lyfta varje enskild frans. Artist Eyelash Curler har ett stadigt handtag som ger optimal kontroll och böjer dina fransar i ett enda tryck. Ger en lika vacker som skonsam böj som inte skadar dina fransar. 

1
Dela
Therése Hallberg, Skönhetsskribent

Therése Hallberg arbetar som Digital Content Editor och skriver artiklar för både kicks.se och KICKS Magazine. Hon har arbetat som skönhetsjournalist sedan 2006. Läs mer om Thérese på Linkedin

Läs mer

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

KICKS Beauty Talks

När du blir medlem i KICKS Club får du också tillgång till vårt community KICKS Beauty Talks.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2023Kundservice 020-42 32 22