1 / 1
Body & Massage Oil White Chocolate
Variant:125 ml
299 kr
Handlas endast online
Slutsåld i butik
Body & Massage Oil White Chocolate är en lyxig kropps- och massageolja med kakao- och sheasmör som verkar mjukgörande och närande. Oljan är enkel att applicera och passar utmärkt efter dusch eller bad när huden är som mest mottaglig för näring och vitaminer. Den tunna formulan glider lätt på huden och underlättar massagen. Antioxidanter från rosmarin reparerar och skyddar, och vaniljextrakt ger en mild och lugnande doft. Kroppsolja för mjukgörande effekt och massage. Innehåller närande kakaosmör och antioxidanter. Har en mild doft av vanilj. Häll 5 ml Body & Massage Oil White Chocolate i badvattnet för ett mjukgörande och avslappnande bad.
Använd Body & Massage Oil White Chocolate som den är, eller värm upp den i vattenbad, till kroppstemperatur. Värm bara upp den mängd som behövs för varje tillfälle. Uppvärmd olja som inte används ska kasseras. Kan användas för mjukgörande effekt eller för massage. Kan också änvändas i badet.
Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Caprylic / Capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Vanilla Planifolia Fruit Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.
OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.
Innehåll | 1 stk |
Varumärken | MARIA ÅKERBERG |
Kategori | Kroppsolja & Massageolja |
Visa allt | MARIA ÅKERBERG Kroppsolja & Massageolja |
Artikelnummer | 94070716 |
EAN | 7340020110468 |
Tillverkare, EU | MARIA ÅKERBERG AB Rya Industriväg 33 43962 Frillesås Sweden |
Tillverkare kontakt | [email protected] |
Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.
- Visa
- Mastercard
- Swish
- Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundrecensioner
Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer