Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nioxin

NIOXIN har funnit inspiration i förstklassig hudvård för att leverera en avancerad behandling mot tunnhårighet. Hårbotten är som en förlängning av huden i ansiktet och kräver samma uppmärksamhet och omsorg. NIOXIN’s produktsortiment är utformat för att stärka, ge näring och reparera håret från hårbotten. De innovativa NIOXIN 3-Part System paketen bygger på metoder som hämtas från avancerad hudvård. De hjälper till att rengöra, optimera och behandla håret och hårbottenmiljön – för ett hår som önskar se tjockare och fylligare ut. Glöm inte att vackert hår börjar redan vid hårroten! 

Nioxin – intensivbehandling för tunt hår

Vi lever i värld där allt fler människor upplever problem med tunnhårighet. Stress, livsstil och kost är några av de faktorer som kan påverka håravfall. För Nioxins grundare Eva Grahm, började problem med tunnhårighet efter att hon fött sitt första barn. När hon inte hittade någon lösning på problemet såddes ett frö om att själv utveckla hårvårdsprodukter som motverkade problemet på ett effektivt sätt. Sagt och gjort, med sitt eget hem som bas tog hon kontakt med biologer, kemister, farmakologer och frisörer, samtidigt som hon konsulterade ett flertal kunder om deras hårbehov. Sedan började processen med att skapa hårvårdsprodukterna som både hon och hennes kunder drömde om. Resultatet blev en uppsättning produkter som med synbar effekt gjorde håret tjockare och tätare, och som motverkar håravfall. I Nioxins produktsortimentet finns förutom sex stycken intensiva system-behandlingar, även leave-in behandlingar samt produkter inom hårstyling. Samtliga av Nioxins produkter är fria från sulfater, parabener och färgämnen. 

Vilket system från Nioxin passar mitt hår?

Nioxins produkter är uppdelad i sex stycken olika system som har skräddarsytts för att passa olika hårtyper. Hårbehandlingarna är även uppdelade utefter vilken grad av tunnhårighet som du upplever. System 1, 3 och 5 passar dig som har måttlig tunnhårighet medan systemen 2, 4 och 6 är till för dig som har märkbart tunt hår. Dessutom finns enskilda behandlingar, exempelvis hyllade Diaboost Treatment, en leave-on behandling som skyddar håret mot slitage och gör det tjockare. Om du har mjäll finns även en Nioxin Scalp Recovery-kit, vilket är en behandling mot mjäll men som även som lugnar hårbotten. 

Nioxin Kit System 1 & 2 – för dig med obehandlat hår

För dig som har normalt, till tunt naturligt hår och inte behandlar det på salong passar Nioxins första och tredje system bäst. De båda kiten består av tre stycken professionella hårprodukter som gör håret tjockare och tätare. System 1-behandlingen passar dig som har måttlig tunnhårighet, och system 3 är för dig som har märkbar tunnhårighet. 

Nioxin Kit System 3 & 4 – för dig med färgat hår

System 3-behandlingen passar dig som har normalt till tunt hår och färgar det på salong eller hemma. Förutom att motverka slitage och göra håret tjockare, bevarar produkterna färgen i färgat hår och får den att hålla längre.   

Nioxin Kit System 5 & 6 – för dig med kemiskt behandlat hår

Bleker du ditt hår regelbundet? Eller permanentar det på salong? I så fall passar system 5 eller 6-behandlingen dig perfekt. Nioxin’s system 5 & 6-behandling är idealisk för dig med kemiskt behandlat hår då den återfuktar håret på djupet samtidigt som produkterna motverkar håravfall.

KICKS erbjuder ett brett utbud av produkter från Nioxin. Hitta och köp produkter från Nioxin som vårdar och stärker håret online på kicks.se eller i utvalda flagship-butiker.  

29 produkter
Sortera: Mest köpta
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Hemleverans
    Hemleverans
  • Gratis varuprover
    Gratis varuprover

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2021Kundservice 020-42 32 22