Våga lyssna våga prata - KICKS
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Våga lyssna våga prata

Det som syns och det som känns är inte alltid samma sak. Många drabbas någon gång i livet av psykisk ohälsa. För oss på KICKS är psykisk hälsa en hjärtefråga. Genom att prata om mående vill vi öka kunskapen och bidra till psykiskt välmående.  Vi stöttar organisationer som jobbar med psykisk hälsa i Norden: Tjejzonen i Sverige, Mental Helse Ungdom i Norge och Mieli i Finland.

Om Tjejzonen 

Allt fler mår psykiskt dåligt och unga kvinnor i åldern 18-24 år är de som drabbas allra mest. Många upplever dessutom att de inte har någon vuxen att prata med eller vågar inte prata om det som får dem att må dåligt. Därför finns Tjejzonen, Sveriges största stödorganisation för tjejer. Varje år genomför Tjejzonen över 10 000 stödsamtal, så att fler får bli lyssnade på när de behöver det som mest. Samarbetet med KICKS bidrar till att de kan hjälpa ännu fler och att fler tjejer vågar be om hjälp.  

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024