
Spara 25%
1 / 1






- Vill du titta på videon?Då behöver vi att du accepterar funktionella cookies
- Vill du titta på videon?Då behöver vi att du accepterar funktionella cookies
- Vill du titta på videon?Då behöver vi att du accepterar funktionella cookies
- Vill du titta på videon?Då behöver vi att du accepterar funktionella cookies
- Vill du titta på videon?Då behöver vi att du accepterar funktionella cookies
Variant:Soft Brown
Pris: 299,25 kr
Spara 100,-
25%* på typ ALLT
Slutsåld online
Ej tillgänglig
Naturlig
En ögonbrynsgel som skulpterar, kontrollerar och ger ögonbrynen en fin form som håller.
| Finish | Naturlig |
Trimethylsiloxysilicate, Aqua/Water/Eau, Isododecane, Cyclopentasiloxane, Silica, Propanediol, Polydiethyleneglycol Adipate/IPDI Copolymer, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Ricinus Communis Oil, Isononyl Isononanoate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Quaternium-90 Bentonite, Glycerin, Tribehenin, Phenoxyethanol, C4-24 Alkyl Dimethicone/Divinyldimethicone Copolymer, Magnesium Sulfate, Propylene Carbonate, Caprylyl Glycol, Isohexadecane, Lecithin, Polyhydroxystearic Acid, Chlorphenesin, 1, 2-Hexanediol, Isopropyl Myristate, Ethylhexyl Palmitate, Isostearic Acid, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Beta-Glucan, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Myristoyl Pentapeptide-17, May contain +/-: CI 77499, CI 77891, CI 77492, CI 77491
OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.
| Innehåll | 7,4 ml |
| Enhetspris | 40.439,19 kr/l |
| Varumärken | RevitaLash |
| Kategori | Ögonbrynsgel |
| Visa allt | RevitaLash Ögonbrynsgel |
| Artikelnummer | 806956 |
| EAN | 893689003260 |
Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.
- Visa
- Mastercard
- Swish
- Klarna
Vill du se innehållet?
Då behöver vi att du accepterar funktionella cookiesInspiration

Kundrecensioner
Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer