1 / 1
Variant:50 ml
740 kr
Du får 740 poäng som medlem

Handlas endast online

Slutsåld i butik

Lystergivande
Exfolierande
Känslig
Torr
En skonsam enzymexfoliering med naturliga fruktextrakt som gör huden klarare och ger en strålande hy. Tillräckligt skonsam även för de mest känsliga hudtyperna.
HudtypNormal, Kombinerad, Torr, Känslig, Fet
EgenskaperLystergivande, Exfolierande
Speciella behovOjämn hudton
Applicera ett tunt lager på ansikte och hals, var noga med att undvika ögonområdet. Låt verka i 15 minuter. Avlägsna med en fuktig handduk. För bästa resultat, använd en eller två gånger i veckan. För att förbättra absorptionen och effekten av din efterföljande hudvård, använd som förberedelse innan du applicerar närande serum och masker för en strålande glödande hud.
Aqua (Water), Alcohol Denat, Pentylene Glycol, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Carbomer, Alcohol, Saccharide Isomerate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Leaf Extract, Actinidia Deliciosa (Kiwi) Fruit Extract, Ectoin, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract, Maltodextrin, Menthol, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Pectin, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract, Terpineol, Sodium Hydroxide, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Bisabolol, Dipotassium Glycyrrhizate, Citric Acid, Sodium Citrate

OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.

Innehåll50 ml
Enhetspris14.800 kr/l
VarumärkenSusanne Kaufmann
KategoriEnzympeeling
Visa alltSusanne Kaufmann Enzympeeling
Artikelnummer818186
EAN9120037353793

Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.

  • Visa
  • Mastercard
  • Swish
  • Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookies

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer