Hannah Bergroth - KICKS
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Hannah Bergroth

Skönhetsexpert

Hannah är en av KICKS skönhetsexperter och skriver våra inspirationsartiklar och guidar till de bästa produkterna. Hannahs skönhetsintresset började tidigt och redan som liten visste hon att det var beauty hon skulle jobba med. 

Som stylist och kreativ redaktör har hon många års erfarenhet av att skapa innehåll för olika magasin och digitala kanaler. Hannah har även jobbat som frisör och är en dedikerad hårnörd som ständigt är på jakt efter det bästa textursprayet. Tack vare sitt rosa hår gör Hannah världen till en färggladare plats.  

Men det hänger inte bara på håret, som småbarnsmamma är även snabba och enkla beautytips minst lika viktigt. Hannah fuskar aldrig med rengöringsrutinen och hon skulle aldrig lämna hemmet utan ett par välformade ögonbryn.  

Läs mer om Hannah på hennes Linkedin

Läs fler artiklar av Hannah

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024