
Lanseringspris
Nyhet
1 / 1
Storlek:50 ml
LanseringsprisOriginal pris:4.250 kr
Du får 3188 poäng som medlemPris: 3.187,50 kr
Spara 1.063,-
Aqua/Water/Eau. Caprylic/Capric Triglyceride. Glycerin. Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate. Coco-Caprylate/Caprate. Pentylene Glycol. Cetearyl Alcohol. Butyrospermum Parkii (Shea) Butter. Pentaerythrityl Distearate. Glyceryl Stearate. Peg-100 Stearate. Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer. Butylene Glycol. Camellia Oleifera Seed Oil. Cetearyl Glucoside. Albizia Julibrissin Bark Extract. Ascorbyl Glucoside. Caprylyl Glycol. Xylitylglucoside. Parfum/Fragrance. Sodium Citrate. Anhydroxylitol. Avena Sativa (Oat) Kernel Extract. Disodium Edta. Tocopheryl Acetate. Xylitol. Sodium Hydroxide. Sodium Hyaluronate. Polysorbate 60. Sorbitan Isostearate. Sodium Lactate. Citric Acid. Glucose. Carbomer. Tocopherol. Sodium Benzoate. Marrubium Vulgare Extract. Kalanchoe Pinnata Leaf Extract. Cocoglucoside. Cereus Grandiflorus (Cactus) Flower Extract. Malpighia Emarginata (Acerola) Seed Extract. Phenethyl Alcohol. Furcellaria Lumbricalis Extract. Potassium Sorbate. Palmitoyl Tripeptide-1. Lapsana Communis Flower/Leaf/Stem Extract. Maris Sal/Sea Salt/Sel Marin. Palmitoyl Tetrapeptide-7. Acetyl Tetrapeptide-2. Dextran. [V4185A]
OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.
| Innehåll | 50 ml |
| Enhetspris | 63.750 kr/l |
| Varumärken | Clarins |
| Serie | Extra-Firming |
| Kategori | Ansiktskräm |
| Visa allt | Clarins Ansiktskräm |
| Visa allt | Extra-Firming Ansiktskräm |
| Artikelnummer | 826913 |
| EAN | 3666057195099 |
Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.
- Visa
- Mastercard
- Swish
- Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesInspiration

Kundrecensioner
Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer 






