Elizabeth Arden – skönhet som älskats i decennier - KICKS - KICKS
 • Fri frakt över 99 kr
  Fri frakt över 99 kr
 • Expressleverans
  Expressleverans
 • Poäng på alla köp
  Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Just nu får du 25% på bästäljande makeupfavoriter. Gäller 25-28/7 för dig som är eller blir KICKS clubmedlem.

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden var en legendarisk innovatör och en entreprenör som etableade sitt företag i den amerikanska skönhetsindustrin. 1910 öppnade hon upp sin första salong på Fifth Avenue i New York. På 1930-talet, hade Elizabeth Arden öppnat Red Door-salonger i de flesta av modehuvudstäderna runt om i världen. Elizabeth Ardens grundläggande övertygelse var att skönhet inte bör vara en mask av smink, utan ett intelligent samarbete mellan vetenskap och natur för att utveckla en kvinnas finaste naturliga tillgångar. Hon levde med sin mantra, "Att vara vacker är något som tillhör varje kvinna." Elizabeth Ardens parfymer har också blivit populära bland många kvinnor.

87 produkter
Sortera: Mest köpta
 • På kampanj
  Högsta betyg
  Flest recensioner
  Nyheter
  Mest köpta
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Namn A-Ö

Elizabeth Arden – skönhetsprodukter som älskats i decennier 

Elizabeth Ardens världsomspännande varumärke bjuder på ikoniska beautyprodukter som hyllats och älskats av många. Miss Arden, kvinnan bakom framgångssagan, var den första att introducera både begreppet “makeover” och ögonmakeupen i USA. Makeup är därför en central del av Elizabeth Ardens skönhetsvarumärke och du hittar en komplett uppsättning makeupprodukter för att du ska lyckas skapa din bästa makeuplook. Till ansiktet finns både foundation med olika täckningsgrad, färgstarka rouge och concealers som både vårdar huden runt ögat och täcker mörka ringar. Till ögonmakeupen finns mascaror med olika funktion och borsthuvuden, ögonskugga samt eyeliner, och produkter som får dina bryn att sticka ut. I makeupsoritmentet hittar du även läppennor, mjuka gloss och krämiga läppstift. Hudvård och parfym är även två viktiga pelare i Elizabeth Ardens mångfacetterade skönhetsvarumärke upptäck produkterna hos KICKS. 

Vilken hudvård från Elizabeth Arden passar mig?

Elizabeth Arden erbjuder ett brett sortiment av hudvårdsprodukter. Här finns alltifrån effektiva serum, vårdande cremer, lena oljor, djupverkande ansiktsmasker och hudskyddande SPF.  

Utifrån dessa produkter har Elizabeth Arden utvecklat ett flertal hudvårdsserier som riktar in sig på att behandla olika hudtillstånd. Prevage-serien passar dig som letar efter produkter med antiaging-effekt och Ceramide-serien riktar in sig på att behandla torr hud som förlorat fukt. Samtidigt finns hudvårdsserier som riktar in sig på att reducera pigmentfläckar, ge lyster och förbättra hudhälsan. Elizabeth Ardens Superstart-serie har exempelvis berikats med probiotika som hjälper huden att reparera och förnya sig. Bland Elizabeth Ardens hudvårdsprodukter finns även ikoniska och multifunktionella hudvårdsklassikern Eight Hour Cream, som sedan den lanserades på 1930-talet, blivit en hyllad fukt-favorit. 

Hitta doften från Elizabeth Arden som matchar din personlighet

År 1936 tog Elizabeth Arden fram sin första parfym, och än idag fortsätter det välkända parfymhuset att skapa nya spännande doftkreationer. I doftsamlingen finns den ikoniska parfymen Elizabeth Arden Red Door, och ett flertal andra doftklassiker, såväl som nykomlingar. I doftfamiljen finns både uppiggande citrusdofter, parfymer med kryddig bas, mjuka blommiga dofter, jordiga parfymer och fruktiga baser av exempelvis blodapelsin och passionsfrukt. När du väljer en parfym kan du utgå ifrån någon av dessa olika doftkaraktärer och leta dig fram till den parfym som passar just din personlighet. 

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024