Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp
  • Expressleverans
    Expressleverans

Just nu! Dubbla poäng på våra mest populära varumärken inom Conscious!

Budgie: lockiga hårs nya bästisar

Tillsammans med stjärnstylistenoch lockexperten Sainabou Chune har Budgie skapat skräddarsydda produkter för alla typer av lockigt hår. För KICKS berättar Sainabou allt om hårtrion som motverkar friss och skapar starka och väldefinierade lockar.

DET BLEV GENAST succé när Budgie för ett år sedan lanserade sina veganska, prisvärda hårprodukter som tillverkas i Sverige. Genom att bjuda in såväl konsumenter som kreatörer, experter och hårfantaster i utvecklingsarbetet, vill Budgie skapa produkter som vi alla längtar efter, men som ännu inte finns.

Efter att ha fått många önskningar om nya, smarta och vårdande produkter för lockigt hår, tog Budgie hjälp av hårstylisten och lockexperten Sainabou Chune. Resultatet är en produkttrio som passar alla typer av lockigt och vågigt hår.

– Till skillnad mot rakt hår är lockigt hår mer fuktfattigt. Det beror på att hårstråets struktur hindrar fett som produceras i hårbotten från att ta sig ner i håret för återfuktning. Därför är det extra viktigt att använda hårvård som ger maximalt med fukt och näring när du har lockigt, vågigt och
krulligt hår, förklarar Sainabou för KICKS.

Hur involverad har du varit i att ta fram de nya produkterna?
– Jag har varit med i varje steg. Från att bestämma ingredienser och vara med i fabriken när produkterna tillverkas, till att tycka till om färgerna på förpackningarna. Ska jag sätta mitt namn på något behöver jag kunna stå för produkterna fullt ut.

Varför tror du att så många har efterfrågat produkter för lockigt hår?
– Det finns inte så många produkter som är speciellt framtagna för alla typer av lockar. De som finns är dessutom ofta svåra att få tag på och finns
inte i vanliga butiker – och de är ofta väldigt dyra. Jag vill att alla ska ha råd med bra hårprodukter.

Läs mer

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

KICKS Beauty Talks

När du blir medlem i KICKS Club får du också tillgång till vårt community KICKS Beauty Talks.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.
Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2022Kundservice 020-42 32 22