Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp
  • Expressleverans
    Expressleverans

ONLINE ONLY! 20% på allt*. Logga in & ange koden: KICKS20. *Gäller endast för dig som är eller blir medlem i KICKS Club, 27-29/5 på kicks.se. Gäller ej BYREDO, DIOR, Jo Malone & presentkort.

Tips för lättfixade lösögonfransar

Vi älskar ögonfransar och vill bara ha fler, längre och tjockare! Lösögonfransar är ett enkelt sätt att framhäva fransarna ytterligare för intensiva ögon som garanterat fångar blickar.

Flirty fake lashes – fixa effektfulla lösögonfransar

Får du inte riktigt till de perfekta lösögonfransarna? KICKS makeupartist visar – steg för steg – hur du fäster snygga fuskfransar som sätter dina ögon i fokus!

Steg 1 – Böj ögonfransarna

En ögonfransböjare är ett måste för perfekta fransar! Böj alltid fransarna först, så förstörs inte din ögonmakeup eller dina fransar. Böj ögonfransarna noga, i flera steg. Börja närmast rötterna och böj i små steg hela vägen ut till topparna, så att du får en snygg vinkel på fransarna.

Steg 2 – Markera din fransrad

Måla med en svart krämig kajalpenna mellan fransrötterna för att ge intrycket av en supertät fransrad. Lägg även, om du vill, en tunn flytande eyeliner tätt intill dina ögonfransar. När din ögonfransrad markeras syns inte lösfransarnas kant.

Steg 3 – Mät ut rätt längd

Lösfransar har ofta en stel kant, vilket kan få dem att släppa i ögonvrårna. Böj raden några gånger, så blir den mer följsam och bättre anpassad efter dina ögons rundning. Mät därefter fransarna mot dina ögon och klipp av dem i ytterkant så att de får rätt längd.

Steg 4 – Lägg lim på lösögonfransarna

Lägg lim på fransarnas kant och vänta 20 sekunder, så att det blir lite segt. När limmet inte är lika rinnigt är det lättare att applicera ögonfransarna.

Steg 5 – Fäst lösögonfransarna

Fäst lösögonfransarna i yttre ögonvrån först och lägg dem sedan tätt intill resten av din fransrad. Kläm med fingrarna eller tryck med en liten pensel för att få lösfrankanten så nära dina egna fransar som möjligt. Tänk på att inte sätta dem längre ut än dina egna fransar börjar, för att undvika att dina ögon ser tunga ut.

Steg 6 – Lägg till små fransar för mer effekt

Addera mindre lösögonfransar i yttre ögonvrån för extra effekt. Du fäster dem enklast med en pincett, som gör det lättare att styra riktningen, så att de inte hamnar snett.

Steg 7 – Göm limmet

Limmet blir genomskinligt efter ett par minuter när det torkat helt. Om limmet ändå syns någonstans gömmer du det med flytande eyeliner. Dutta försiktigt eyelinern på limmet med en smal pensel där det behövs.

Steg 8 – Måla mascara

Måla ett lager svart mascara på både de övre och undre fransarna. Dra borsten i långa svep från fransrötterna till topparna, utan att sicksacka. På så sätt bygger du mer längd än volym. Måla mest mascara i rötterna och mindre på topparna, så undviker du att fransarna blir för tunga och smular.

Läs mer

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

KICKS Beauty Talks

När du blir medlem i KICKS Club får du också tillgång till vårt community KICKS Beauty Talks.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.
Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2022Kundservice 020-42 32 22