Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp
  • Expressleverans
    Expressleverans

ONLINE ONLY! 20% på allt*. Logga in & ange koden: KICKS20. *Gäller endast för dig som är eller blir medlem i KICKS Club, 27-29/5 på kicks.se. Gäller ej BYREDO, DIOR, Jo Malone & presentkort.

Vackra läppar med ett läppstift som håller

Perfect Lips – snygga och hållbara läppar på 5 minuter.  Riktigt snyggt läppstift som sitter i timmar är inte omöjligt med rätt knep. KICKS makeupartist visar – steg för steg – hur du snabbt fixar det perfekta läppstiftet, som håller hela dagen och kvällen!

Steg 1 – Grunda med läpprimer

Ge dina läppar en bra grund med läpprimer, som ger fukt, slätar ut och ger läppstiftet bättre fäste så att du får bästa förutsättningar för att det sitter länge. Primern ser också till att din läpprodukt lägger sig jämnt och snyggt på läpparna.

Steg 2 – Måla hela läpparna med läppenna

Måla läpparnas kontur med en välvässad läppenna i samma färg som ditt valda läppstift. Pennan hjälper till att göra din läpprodukt mer hållbar, så att den tål mer slitage utan att färgen skavs bort. Samtidigt gör pennan färgen mer intensiv. Börja från mitten av amourbågen och måla ett symmetriskt ”M” innan du målar utåt. Börja därefter mitt på underläppens kontur och måla utåt. När du börjar från munnens mitt är det lättare att få en välbalanserad form. Fyll slutligen i hela läpparna med pennan, så att hela munnen täcks av färgen.

Steg 3 – Le brett och gnugga in pennan i alla små linjer

Gör läppkonturen ännu mer hållbar genom att le brett och gnugga in pennan i alla små linjer med en smal läppensel i syntet. Läppenna tätar till konturens linjer, där läppstiftet annars blöder ut. Penseltricket gör samtidigt din läppkontur ännu skarpare.

Steg 4 – Måla läppstift med pensel.

Måla ett läppstift i samma nyans som läppennan. Välj gärna en produkt som är ”long lasting”. Använd en syntetpensel för läpparna för att få så jämn kontur som möjligt. En pensel med syntetborst passar bäst till krämigare produkter, eftersom de är lättare att rengöra. Pudra därefter över första lagret med ett transparent löspuder på en stor puderborste och lägg ytterligare en omgång läppstift om du vill ha extra täckande färg och maximal hållbarhet.

Steg 5 – Ändra finish

Ändra läppstiftets finish om du vill. En lättanvänd mattgörande gel eller ett transparent löspuder skapar enkelt en matt finish. Även ögonskugga eller rouge i samma färg som ditt läppstift är toppen för att skapa ny finish, samtidigt som färgen blir extra djup och pigmenterad. Spegelblanka läppar fixar du snabbt genom att toppa din läppfärg med läppglans. Välj ett gloss utan färg eller i samma nyans som läppstiftet.

Läs mer

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2022Kundservice 020-42 32 22