Så fixar du ögonfransar med maxad volym - KICKS
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
 • Fri frakt över 99 kr
  Fri frakt över 99 kr
 • Expressleverans
  Expressleverans
 • Poäng på alla köp
  Poäng på alla köp

Påskkalender! Nya erbjudande varje dag. Gäller för dig som är eller blir KICKS club medlem, från 31/3-7/4.

You can do it: ögonfransar med maxad volym

Vi älskar ögonfransar och vill bara ha fler, längre och tjockare! Just volymfransar älskar vi extra mycket då de sätter ögonen i fokus och gör blicken mer vaken. Här berättar vi hur du skapar en volymmaxad look med lösögonfransar!
Dela
 • Steg 1: Böj fuskfransarna och dina egna fransar. 
 • Steg 2: Mät ut rätt längd och limma. 
 • Steg 3: Fäst lösögonfransarna. 
 • Steg 4: Lägg till små fransar för mer effekt.
 • Steg 5:  Applicera mascara för extra volym.

Vill du ha fransar med maxad volym? Beautyvärlden är full av tips och trix för att skapa volymfransar. Ögonfransförlängning, volymgivande mascara och den klassiska ögonfransböjaren är några populära sätt. Men av alla olika metoder är nog lösögonfransar det snabbaste och mest effektiva. Fuskfransar ger omedelbar effekt och är ett enkelt sätt att framhäva fransarna ytterligare för intensiva ögon som garanterat fångar blickar. Dessutom är  lösögonfransar perfekt att använda för öppna upp din blick och ge den en boost till vardags, eller för att skapa dramatisk volym inför festkvällen.

Oavsett om du tillhör dem som använder lösögonfransar varje dag, eller endast vid speciella tillfällen, berättar vi hur du använder dem för bästa volymeffekt.  

Så fixar du effektfulla lösögonfransar med drömvolym

Är du osäker på hur du ska fästa dina lösögonfransar för bästa resultat? Malin Johansson, makeupartist på KICKS, visar hur du snabbt och enkelt fäster lösögonfransar från FLAER. FLAERs lösögonfransar är fluffiga, men samtidigt lätta för en naturlig look med beundransvärd volym. Allt du behöver är dina lösfransar och en pincett för att fästa dem. 

Steg 1 – Böj fuskfransarna och dina egna fransar 

Börja med att böja både dina egna och lösögonfransarna några gånger: Genom att böja lösögonfransarna blir raden blir mer följsam och bättre anpassad efter dina ögons rundning. Dina egna ögonfransar ska du börja noga, i flera steg. Börja närmast rötterna och böj i små steg hela vägen ut till topparna, så att du får en snygg vinkel på fransarna. Genom att använda en ögonfransböjare får dina fransar dessutom extra volym.

Steg 2 –  Mät ut rätt längd och limma 

Mät därefter fransarna mot dina ögon och klipp av dem i ytterkant så att de får rätt längd. Lägg lim på fransarnas kant med hjälp av en applikator och vänta några sekunder, så att det blir lite segt. När limmet inte är lika rinnigt är det lättare att applicera ögonfransarna.  

Steg 3 – Fäst lösögonfransarna 

Fäst sedan lösögonfransarna i yttre ögonvrån först och lägg dem sedan tätt intill resten av din fransrad. Kläm med en applikator för att få lösfranskanten så nära dina egna fransar som möjligt. Tänk på att inte sätta dem längre ut i ögonvrån än dina egna fransar börjar, för att undvika att dina ögon ser tunga ut.

Steg 4 – Lägg till små fransar för mer effekt

Addera mindre lösögonfransar i yttre ögonvrån för extra effekt. Du fäster dem enklast med en pincett, som gör det lättare att styra riktningen, så att de inte hamnar snett.

Steg 5 –  Applicera mascara för extra volym

Måla ett lager med svart volymgivande mascara för att ge din look en volymboost. Dra borsten i långa svep från fransrötterna till topparna. Extra volym skapar du sedan genom att dra några extra drag på franstopparna med mascaraborsten pekandes uppåt. Tänk på att måla mascara allra sist, när limmet är helt torrt. 

Bonus: Om du vill att dina lösögonfransar ska hålla sin snygga form extra länge ska du vara försiktig när du tar ut dem ur det tillhörande etuiet. Ta inte loss ögonfransarna från toppen utan greppa dem i mitten av fransraden och dra sedan försiktigt och långsamt bort dem genom att använda en nedåtgående rörelse. Den här tekniken gör att dina fransar inte går sönder lika lätt och gör att dem håller längre. 

Dela

Läs mer

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

KICKS Beauty Talks

När du blir medlem i KICKS Club får du också tillgång till vårt community KICKS Beauty Talks.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2023Kundservice 020-42 32 22