Contouring - Makeup - KICKS
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Contouring

15 produkter
Sortera: Mest köpta
Slut online - produkten kan finnas i din butik. - Se saldo i butiker
(11)
Clinique Chubby Stick Sculpting Contour 6 g
275 kr

Contouring är en av de populäraste makeuptrenderna. Med contouring framhäver du dina bästa ansiktsdrag som kindben, näsa och panna. Börja med att applicera din foundation som vanligt i hela ansiktet. Använd en brun-grå, matt färg som shading, cirka två till tre nyanser mörkare än din hudton. Skugga områden du vill förminska eller fördjupa. Vanligast är under kindbenen, vid tinningarna och på näsans sidor. Använd en smal contour-borste för att få till en snygg skugging, det ska inte se ut som att du har lagt en bronzer.

Det finns contour kit med mörkare och ljusare nyanser på contouring-skuggor. Välj den som passar din hudfärg bäst. Det finns även contourkit i creme- och puderformula. Har du torrare hud är det bra att använda contouring i cremeform, har du blandhy eller oljig hy är det oftast bättre att använda contouring i puderform. Ett contourkit innehåller ofta en blandning av contouringskuggor och highlighter skuggor så du kan skräddarsy din look.           

Vill du inte använda en contour-palett finns det även contouring i stiftform som du enkelt kan bygga upp önskad täckning och skulptera ansiktet som du önskar.

För bästa effekt finns det speciella makeupborstar för contouring. Sminkborstar för contouring är ofta vinklade för att framhäva kindben och andra ansiktsdrag på bästa sätt.

Hos KICKS hittar du ett stort utbud av contouring kit, paletter och stift från ledande varumärken som Smashbox, IT Cosmetics, MAC och Nyx Professional Makeup.

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

KICKS Beauty Talks

När du blir medlem i KICKS Club får du också tillgång till vårt community KICKS Beauty Talks.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.

KICKS nyhetsbrev

Fraktsätt
Betalsätt