Lanseringspris
Nyhet
1 / 1
Lanseringspris
Nyhet

Integrity & Strenght Nourishing Shampoo

Storlek:300 ml
Lanseringspris
Pris: 224,25 kr
Original pris:299 kr
Spara 75,-
Villkor
Slutsåld online

Ej tillgänglig

Formulerad för att varsamt rengöra, stärka och reparera håret, och lämna det mjukt, lent och strålande. Berikad med ekologiskt murumurusmör för dess vårdande och närande egenskaper, samt amarantfröextrakt för extra skydd, hanterbarhet och för att förebygga framtida skador på håret . Användning: applicera jämnt i fuktigt hår, löddra och skölj. Upprepa vid behov. Kombinera med milk_shake® Integrity & Strength Conditioner eller milk_shake® Integrity & Strength Intensive Treatment.
Applicera jämnt i fuktigt hår, massera och skölj. Upprepa vid behov. Kombinera med Milk_Shake® Integrity & Strength Conditioner eller Intensive Treatment.
AQUA (WATER), SODIUM METHYL 2-SULFOLAURATE, CETYL BETAINE, DISODIUM 2-SULFOLAURATE, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCOL DISTEARATE, GLYCERIN, PEG-120 METHYL GLUCOSE TRIOLEATE, PROPYLENE GLYCOL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, POLYQUATERNIUM-10, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, ASTROCARYUM MURUMURU SEED BUTTER, AMARANTHUS CAUDATUS SEED EXTRACT, CITRIC ACID, TETRAMETHYL ACETYLOCTAHYDRONAPHTHALENES, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, TOCOPHEROL.

OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.

Innehåll300 ml
Enhetspris747,50 kr/l
VarumärkenMilk Shake
KategoriSchampo
Visa alltMilk Shake Schampo
Artikelnummer1030584
EAN8032274195818

Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.

  • Visa
  • Mastercard
  • Swish
  • Klarna
Vi har gjort det enkelt för dig att hitta våra professionella hårprodukterna eftersom alla är markerade med «Pro Hair».
Vill du se innehållet?
Då behöver vi att du accepterar funktionella cookies

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer