Lanseringspris
Nyhet
1 / 1
Storlek:70 ml
LanseringsprisOriginal pris:109 kr
Du får 82 poäng som medlemPris: 81,75 kr
Spara 27,-
Villkor
Handlas endast online
Ej tillgänglig
Formulerad för att varsamt rengöra, stärka och reparera håret, och lämna det mjukt, lent och strålande. Berikad med ekologiskt murumurusmör för dess vårdande och närande egenskaper samt amarantfröextrakt för extra skydd, bättre hanterbarhet och för att förebygga framtida skador på håret. Användning: applicera jämnt i fuktigt hår, löddra och skölj. Upprepa vid behov. Kombinera med milk_shake® Integrity & Strength Conditioner eller milk_shake® Integrity & Strength Intensive Treatment.
Applicera jämnt i fuktigt hår, massera och skölj. Upprepa vid behov. Kombinera med Milk_Shake® Integrity & Strength Conditioner eller Intensive Treatment.
AQUA (WATER), SODIUM METHYL 2-SULFOLAURATE, CETYL BETAINE, DISODIUM
2-SULFOLAURATE, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCOL DISTEARATE, GLYCERIN, PEG-120 METHYL GLUCOSE
TRIOLEATE, PROPYLENE GLYCOL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, POLYQUATERNIUM-10, ARGANIA SPINOSA
KERNEL OIL, ASTROCARYUM MURUMURU SEED BUTTER, AMARANTHUS CAUDATUS SEED EXTRACT,
CITRIC ACID, TETRAMETHYL ACETYLOCTAHYDRONAPHTHALENES, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE,
METHYLISOTHIAZOLINONE, TOCOPHEROL.
OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.
| Innehåll | 70 ml |
| Enhetspris | 1.167,86 kr/l |
| Varumärken | Milk Shake |
| Kategori | Schampo |
| Visa allt | Milk Shake Schampo |
| Artikelnummer | 1030591 |
| EAN | 8032274195542 |
Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.
- Visa
- Mastercard
- Swish
- Klarna
Vi har gjort det enkelt för dig att hitta våra professionella hårprodukterna eftersom alla är markerade med «Pro Hair».
Vill du se innehållet?
Då behöver vi att du accepterar funktionella cookiesKundrecensioner
Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer 
