Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

CHRISTMAS CALENDAR! 50% varje dag fram till jul! Se alla luckor här!

Weleda: naturlig hudvård sedan 1921

Weleda är det ledande märket i Europa inom naturlig, ekologisk hudvård. Weledas produkter bygger på 90 års erfarenhet och en unik kunskap om läkeväxter kombinerat med modern produktutveckling. De gör att hudens vitalitet förbättras, inte bara på ytan utan även på djupet, genom att näringsämnen tillförs. Produkterna är NaTrue-certifierade och har aldrig djurtestats. Växterna är i första hand från egna ekologiska och biodynamiska odlingar och fair trade-projekt.

Hos KICKS hittar du ett stort sortiment av naturliga produkter från Weleda

Grönt är skönt, i alla fall om Weleda får bestämma. Det som började i ett litet skjul i Schweiz 1921 är idag ett av världens största och mest hållbara företag inom naturlig skönhet och hudvård. Med hjälp av noggrant utvalda ekologiskt certifierade och naturliga ingredienser, liksom dermatologiska tester, skapar Weleda produkter som både hjälper huden att komma i balans och bli naturligt vacker. I produkter från Weleda hittar du bland annat beprövade läkeväxter, naturliga växtoljor och äkta eteriska oljor. Hos KICKS kan du shoppa från ett stort sortiment av produkter från Weleda online, både vad gäller hudvård såsom kroppsvård och ansiktsvård. Välkommen att shoppa naturligt sköna produkter från Weleda online hos oss på KICKS! 

Produkter från Weleda tar ansvar för människa, djur och miljö

Visste du att Weleda varje år tillverkar hundratals hudvårdsprodukter och ännu fler läkemedel, delvis tillverkade av medicinalväxter från sina egna trädgårdar? Enligt Weleda innehåller naturen substanser som kan hjälpa oss människor att finna hälsa, samt skydda huden och vårda den. Växterna som används i produkter från Weleda kommer från ekologiska och biodynamiska odlingar, platser där allt sker med både hänsyn till och rättvisa villkor för den biologiska mångfalden. Att använda sig av ingredienser som är certifierade av NaTrue, liksom olika fair trade-projekt, är självklarheter för Weleda. Att visa ansvar mot både natur, människor och djur är också viktiga värdegrunder för Weleda, vilket också betyder att produkterna aldrig är testade på djur. Om du använder skönhetsprodukter från Weleda bidrar du inte bara till att göra dina hud- och makeuprutiner mer miljömedvetna, du får också ta del av både en lång erfarenhet och en unik kunskap om att kombinera läkeväxter med modern produktutveckling. Resultatet är en hud som får en förbättrad vitalitet, inifrån och ut. Välkommen att shoppa från ett stort sortiment av grön skönhet från Weleda hos KICKS online! 

62 produkter
Sortera: Mest köpta

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

KICKS Beauty Talks

När du blir medlem i KICKS Club får du också tillgång till vårt community KICKS Beauty Talks.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2022Kundservice 020-42 32 22