Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
 • Fri frakt över 99 kr
  Fri frakt över 99 kr
 • Poäng på alla köp
  Poäng på alla köp
 • Expressleverans
  Expressleverans

Just nu! Dubbla poäng på våra mest populära varumärken inom Conscious!

Färga bryn & fransar hemma – vi lär dig hur!

Att färga ögonbryn och fransar hemma behöver varken vara svårt eller krångligt. KICKS lär dig hur du får perfekt färgade strån, i hemmets sköna vrå!

Om du har tröttnat på att ständigt måla ögonbryn och fransar med olika gel, ögonbrynspenna och mascara, är semi-permanent frans- och brynfärg något för dig. Du kan färga ögonbrynen både om du har mörka eller ljusa strån. Vilken nyans du väljer att färga dem i är helt upp till dig! Och det bästa av allt är att du inte behöver pallra dig iväg till en salong. Ögonbryn och fransar är förvånansvärt enkelt att färga i hemmets sköna vrå. Är du redo för att rama in ögonen och få dina fransar och bryn att se fylligare ut? KICKS guidar dig till hur du snabbt och smidigt färgar ögonbryn och ögonfransar på hemmaplan. 

Produkterna du behöver för att färga ögonfransar & bryn

Innan du sätter igång behöver du rätt produkter för att få till din snyggaste bryn- och fransfärg. Här listar vi dem mest essentiella produkterna. 

 • Steg 1: Välj rätt färg
  Vilken färg du väljer att färga dina strån i är helt upp till dig. Om du vill göra ljusa strån mörkare kan du välja en nyans två steg mörkare än din naturliga färg. Du kan även bleka dina strån, göra dem svarta eller bruna. Hos KICKS finns ett flertal olika kit som du kan använda för att färga ögonbryn och ögonfransar med. 

 • Steg 2:  Applikator
  För att proceduren ska bli så smidig som möjligt behöver du en applikator för att applicera din ögonbryns- och franscreme. Och det finns ett flertal olika varianter att välja bland. Du kan med fördel applicera färgen med en specialanpassad frans- och ögonbrynsborste. Du kan också använda en smal pinnliknande applikator om du tycker att det är enklare.  

Så gör du för att få perfekt färgade fransar – steg för steg

Med rätt produkter och verktyg är det dags att sätta igång! Här guidar vi dig steg för steg hur du får perfekt färgade fransar.

 • Steg 1: Rengör noggrant
  Innan du börjar är det viktigt att rengöra dina ögonbryn och fransar. Använd därför en rengöring som effektivt tvättar bort både smuts och makeuprester från dina strån. 

 • Steg 2: Borsta igenom dina strån: 
  Använd sedan en frans- och brynborste för att borsta igenom hårstråna. Genom att borsta igenom dem innan du börjar färga ser du till att färgen lägger sig jämt. 

 • Steg 3: Fördela färgen jämt över ögonfransstråna:
  När du är klar med alla förberedelser är det dags att börja applicera din färdigblandade franscreme. Färgen ska du blanda enligt instruktionen på produkten. Dutta din ögonfransborste i färgen och börja applicera färg på ögonfransarna. Se till så att varje ögonfransstrå får färg på sig. Börja vid roten och jobba dig utåt. Var försiktig så att du inte får färg i ögonen. 

 • Steg 4: Vänta!
  Nu är det dags att låta färgen verka i cirka 5-10 minuter innan du tvättar bort den med en fuktad bomullsrondell. Kom ihåg att ju längre du väntar desto starkare kommer färgen att bli. 

Så gör du för att på perfekt färgade bryn – steg för steg

Dags att rama in dina ögonbryn i snygg färg! Proceduren för att färga ögonbrynen är nästan densamma som när du färgar dina ögonfransar. Därför kan du upprepa steg 1-3 ovan, och sedan följa de efterkommande stegen nedan. 

 • Steg 3: Skydda hudområdet
  Det bästa sättet att förhindra att färgen hamnar utanför och skapar fläckar på huden är att smörja in området med en hudcreme innan du börjar applicera. Om olyckan varit framme kan du i så fall enkelt ta bort färgen med en bombullstops.

 • Steg 4: Applicera färg på dina brynsstrån
  Doppa din applikator i den färdigblandade färgcremen och fördela över första ögonbrynets alla strån – och sluta sedan tvärt för att snabbt gå över till nästa ögonbryn. På så sätt ser du till att båda ögonbrynen får samma nyans. Vänta sedan i cirka 10 minuter innan du tvättar av färgen med en fuktad bomullsrondell. Använd medelhårt tryck. 
"Bonushack: Om färgen hamnat utanför och skapat en fläck som du aldrig hann ta bort, kan du försiktigt exfoliera området med en peelande produkt. "

Läs mer

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2022Kundservice 020-42 32 22