Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp
  • Expressleverans
    Expressleverans

Just nu! Dubbla poäng på våra mest populära varumärken inom Conscious!

Så fixar du långa, naturliga och fylliga fransar

Mascaran är kronjuvelen i makeupväskan. Vilken du väljer – och hur du applicerar den – gör enorm skillnad för din look. KICKS guidar dig till mascarorna och franstipsen som ger dig exakt det resultat du vill ha.

Separera mera!

Gillar du ögonfransar som ser nästan naturliga ut, med fjäderlätt färg och perfekt separation? Då är en diskret längdmascara med en liten och tät borste rätt val. Välj också gärna en brunsvart färg, då undviker du att ögonen blir för hårt markerade och får fransar som ser ut som dina egna, bara ännu bättre! Så gör du: Torka av mascaraborsten mot en våtservett för att undvika att få för mycket produkt på borsten och fransarna. Dra sedan borsten i långa svep från fransrötterna till topparna, utan att sicksacka. På så sätt bygger du mer längd än volym. Lägg endast ett lager och hoppa över de undre ögonfransarna om du verkligen vill ge ett minimalt sminkat intryck. Blir det ändå för mycket färg på fransarna borstar du lätt bort överskott och eventuell ojämnhet med en ren mascaraborste. 

Maxa volymen

Mycket volym ger dig ögon som ingen kan missa! Volymmascara med en större, tät borste ger intensitet och passar dig som gillar en dramatisk look, till exempel till festen när fransarna gärna får ta plats. Mascaror med fibrer är också perfekt när du vill bygga maximalt fylliga fransar. En extra nattsvart nyans förstärker svärtan och ger intryck av ännu tätare fransar. För ett extra proffsigt och maxat resultat, använd en mascaraprimer. Så gör du: Böj dina ögonfransar med en fransböjare, jobba i flera steg, från rötterna till mitten av fransarna. Måla med en svart, krämig kajalpenna mellan fransrötterna för att ge intrycket av en supertät fransrad. Lägg ett lager mascaraprimer som bygger volym med fibrer innan du sicksackar svart mascara från rötterna och utåt. Lägg fler lager både över och under ögat och låt tyngden ligga närmast fransrötterna. 

Böj för bästa blicken

Den riktiga rådjursblicken får du med ordentligt böjda ögonfransar. Låt en ögonfransböjare göra grundjobbet och ge sedan fransarna ett lyft med en mascara som stelnar fort och fixerar böjningen. Välj gärna en vattenfast produkt som håller ögonfransarna på plats hela dagen och kvällen. Så gör du: Böj dina ögonfransar noga. Börja närmast rötterna och böj i små steg hela vägen ut till topparna, så att du får en snygg vinkel på fransarna. Sicksacka med borsten i fransrötterna och tryck sedan uppåt och bakåt, samtidigt som du drar färgen ut över längderna. Måla gärna ett extra lagermascara på de undre fransarna för att förstärka intrycket av ett öppet och runt öga. 

Ju längre desto bättre

En längdmascara passar de allra flesta ögonfransar och är perfekt till vardags, eftersom den aldrig ser tung eller klumpig ut men ändå sätter fransarna i fokus. Välj en lång borste med täta borststrån eller kam, som separerar ordentligt och framhäver alla ögonfransar så att de ser milslånga ut. Så gör du: Böj fransarna med en ögonfranstång. Pressa så långt ner vid rötterna det bara går, för att framhäva längden maximalt. Borsta på mascara med små drag närmast fransrötterna och svep i långa drag ända ut i topparna. Måla två lager för tydligt markerade fransar. Framhäv även de undre fransarnas längd – där läggs mascaran lättast genom att snurra borsten underifrån så att du får snygg separation. 

Läs mer

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

KICKS Beauty Talks

När du blir medlem i KICKS Club får du också tillgång till vårt community KICKS Beauty Talks.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2022Kundservice 020-42 32 22