1 / 1

Highly Rated Anti Gravity Mascara

Variant:Black
199 kr
Du får 199 poäng som medlem

Handlas endast online

Slutsåld i butik

MILANIS Highly Rated Anti-Gravity Mascara levererar direkt extrem volym, längd och ett lyft så att du får på riktigt "out of this world-fransar". Berikad med ricinolja och fruktbaserade vax appliceras den intensivt svarta formuleringen lätt utan vare sig klumpar eller kladd och håller upp till 24 timmar. Den flexibla timglas-formade borsten tar tag i varje frans och säkerställer maximal effekt varje gång. Vegansk.
Svep från roten till topparna för oändligt långa fransar. Repetera på undre fransrad genom att dutta genom att hålla i borsten vertikalt.
Water / Aqua / Eau, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax / Copernicia Cerifera Cera / Cire de carnauba, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Hydroxypropyl Starch, Synthetic Wax, Stearic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Palmitic Acid, Butylene Glycol, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Aminomethyl Propanol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Synthetic Beeswax, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Galactoarabinan, Rhus Succedanea Fruit Wax, Shorea Robusta Resin, Hydroxyethylcellulose, Sodium Dehydroacetate, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Tocopherol, Iron Oxides (CI 77499), Ultramarines (CI 77007).

OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.

Innehåll1 stk
VarumärkenMilani
KategoriMascara
Visa alltMilani Mascara
Artikelnummer94043585
EAN0717489901147
Tillverkare, EUCoSiChem AG
Ernst-Lemmer-Straße 23
35041 Marburg
Germany
Tillverkare kontakt[email protected]

Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.

  • Visa
  • Mastercard
  • Swish
  • Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookies

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer