1 / 1
Highly Rated Anti Gravity Mascara
Variant:Brown Black
199 kr
Handlas endast online
Slutsåld i butik
MILANIS Highly Rated Anti-Gravity Mascara levererar direkt extrem volym, längd och ett lyft så att du får på riktigt "out of this world-fransar". Berikad med ricinolja och fruktbaserade vax appliceras den intensivt svarta formuleringen lätt utan vare sig klumpar eller kladd och håller upp till 24 timmar. Den flexibla timglas-formade borsten tar tag i varje frans och säkerställer maximal effekt varje gång. Vegansk.
Svep från roten till topparna för oändligt långa fransar. Repetera på undre fransrad genom att dutta genom att hålla i borsten vertikalt.
Water / Aqua / Eau, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax / Copernicia Cerifera Cera / Cire de carnauba, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Hydroxypropyl Starch, Synthetic Wax, Stearic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Palmitic Acid, Butylene Glycol, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Aminomethyl Propanol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Synthetic Beeswax, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Galactoarabinan, Rhus Succedanea Fruit Wax, Shorea Robusta Resin, Hydroxyethylcellulose, Sodium Dehydroacetate, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Tocopherol, Iron Oxides (CI 77499), Ultramarines (CI 77007).
OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.
Innehåll | 1 stk |
Varumärken | Milani |
Kategori | Mascara |
Visa allt | Milani Mascara |
Artikelnummer | 94104765 |
EAN | 0717489000765 |
Tillverkare, EU | CoSiChem AG Ernst-Lemmer-Straße 23 35041 Marburg Germany |
Tillverkare kontakt | [email protected] |
Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.
- Visa
- Mastercard
- Swish
- Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundrecensioner
Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer