Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Räkna ner till jul med årets adventskalendrar!

Starskin Sunset Strips 3-Step Advanced Pore Cleansing Expert System

Betyg
Pris
99 kr
Hitta i butik
Fri frakt över 99 krFri frakt över 99 kr
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club - poäng på alla köpKICKS Club - poäng på alla köp
Sunset Strips 3-Step Advanced Pore Cleansing Expert System
p89653172
v89653173
Starskin
SEK
99
Sunset Strips™ är en ny generation av 3-stegs djupt porrengörande och förfinande system som metodiskt avlägsnar instängd smuts, överskottssebum och orenheter på näsan utan obehaglig portömning. Varje förpackning innehåller tre mask-strips:  En mask som förbereder huden genom att luckra upp instängd smuts och rester; en kraftfull mask med aktivt kol som effektivt drar ut all överskottssebum och alla portilltäppande orenheter; och en lindrande bio-cellulosa mask som ger näring och påtagligt reducerar porernas framträdande.
Används regelbundet för att reducera stora och vanprydande porer, och främja friskare och klarare hud. Så sätt igång! Strip, strip, strip för en snyggare och vackert slät näsa!
Strip 1 – Porupplösande mask
Tvätta ansiktet och klappa det torrt. Öppna påsen med Strip 1 och veckla varsamt ut masken. Placera masken på näsan och släta ut. Efter 1 min, ta av den och släng den. Torka av rester av serumet med pappersnäsduk.
Strip 2 – Djupt porrengörande mask med aktivt kol
Ta ut Strip 2 från påsen och fukta näsan med några droppar vatten. Ta av den genomskinliga plasten och placera Kol-stripet med den svarta glänsande sidan mot din näsa. Tryck hårt så att masken fäster perfekt på din näsas konturer och ajustera inte. Efter 15 min, ta varsamt av masken i ett svep och säg hejdå till de portilltäppande rester och orenheter som sitter fast på kol-stripet!
Strip 3 – Porförfinande bio-cellulosa mask
Avsluta med Strip 3. Ta ut masken ur påsen och skala av de skyddande remsorna A och C. Placera masken (B) på näsan och låt den verka 1 min. Ta av den och släng den. Klappa varsamt in det återstående serumet. Skölj inte. Inte mer än en gång i veckan. Används omedelbart efter att förpackningen öppnats.
Passar alla hudtyper. För mycket känslig och allergisk hud rekommenderar vi att produkten först testas på en liten yta.
Varning: Endast för utvärtes bruk. Förvaras utom synhåll och räckhåll för barn. Förvaras på en sval, torr plats och skyddad från direkt soljus.
Vikt:
54 g
Hudtyp:
Fet, Kombinerad, Känslig, Mogen, Normal, Torr
EAN:
7640164570969
Mer inspiration
Beauty test: vilket serum passar dig?

Beauty test: vilket serum passar dig?

Beauty test: Hitta rätt brun utan sol

Beauty test: Hitta rätt brun utan sol

Vad tycker du?

Låt andra höra vad du tycker!
Logga inoch lämna en recension och berätta för andra vad du tycker om produkten

Recensioner & betyg

3.7
Baserat på 3 betyg
Läs mer
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22