Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

CHRISTMAS CALENDAR! 50% varje dag fram till jul! Se alla luckor här!

After Sun

23 produkter
Sortera: Mest köpta

Köp after sun lotion hos KICKS!

En aftersun lugnar och reparerar en hud som fått alldeles för mycket sol och blivit röd, ömmande och blossande. Med hjälp av återfuktande, lindrande och svalkande ingredienser dämpar en after sun besvären och huden får hjälp att återhämta sig fortare. Dessutom bjuder en after sun på välbehövlig fukt och får också din solbränna att bli både vackrare och mer långvarig. Hos KICKS hittar du ett stort utbud av after sun liksom solskydd, både för ansikte, kropp, läppar och solskydd för barn, från välkända varumärken såsom Biotherm, Sensai, Hawaiian Tropic och Clarins. Välkommen att hitta - och shoppa - din nya after sun i närmaste KICKS-butik eller online. 

Vad är after sun?

After sun påminner lite om body lotions, där båda varianterna är tänkta att smörja in på kroppen för att återfukta huden och göra den mjuk och smidig. After sun innehåller dock även lugnande och reparerande ingredienser och är utvecklad för att appliceras på en hud som tillbringat tid ute i solen. En after sun gör nytta både för en hud som fått en djupare färg i solen, liksom en hud som har bränt sig och som till följd har blivit rödblossande och ömmande. En after sun har inte bara en direkt lugnande och svalkande effekt på huden, den kan också hjälpa huden att återhämta sig snabbare, bjuda på välbehövlig återfuktning och också motverka att den börjar flagna. After sun finns för både ansiktet och kroppen och i flera olika konsistenser, såsom spray, gel, creme, lotion och mist. 

Varför behöver jag after sun?

Att det är viktigt att smörja in huden med solskydd, särskilt när du spenderar mycket tid utomhus, vet du säkert redan om. Solens strålar ger inte bara en värmande känsla, de gör också att huden får en djupare färg men orsakar på sikt även ålderstecken såsom pigmenteringar och fina linjer. Om du glömmer bort att smörja in dig med solskydd - eller om du smörjer in dig alldeles för lite - och bränner dig i solen uppstår en inflammation i huden,  vilket gör att den blir röd och irriterad, svider och ömmar, blir torr och börjar klia och, så småningom, börjar flagna. En after sun lindrar snabbt den svidande och blossande känslan och hjälper huden att reparera och återhämta sig snabbare. Med en rejäl dos after sun, helst i flera dagar i följd, sätter hudens läkeprocess igång snabbare och inflammationen dämpas också fortare. Psst! Du behöver inte ha bränt dig för att ha nytta av en after sun. Tvärtom är en dos after sun alltid en bra idé efter att du tillbringat mycket tid utomhus i solen, eftersom en after sun är full med fuktgivande och näringsrika ingredienser som återfuktar din hud och hjälper till att behålla din solbränna längre. 

Hur använder jag after sun?

Syftet med en after sun är att ge återfuktning och lindring åt solstressad hud och hjälpa den att återhämta sig snabbare. Du smörjer in din after sun efter att du tillbringat tid i solen. Har du en hud som är rejält röd och svider kan du ta en svalkande dusch innan för att ge huden ytterligare lindring. Ett annat hett tips är att alltid förvara din after sun i kylskåpet, det ger den en kylande effekt som är extra skön på en hud som bränt sig i solen. Att smörja in dig med after sun innan du solar kommer dock tyvärr inte att motverka att du bränner dig, då är det istället en solskyddsprodukt med solskyddsfaktor som du ska smörja in dig med. 

Vilken after sun är bäst för mig?

After sun innehåller lugnande och reparerande ingredienser och hjälper också till att återfukta huden. Leta gärna efter varianter som innehåller svalkande aloe vera och gurkextrakt, antiinflammatorisk och återfuktande E-vitamin, irritationsdämpande allantoin eller inflammationsmildrande tea tree-olja. Det är dock viktigt att komma ihåg att det skillnad för after sun för kroppen och after sun för ansiktet. After sun för det senare har ofta en mer lättflytande konsistens och är också utvecklad för den tunnare och lite känsligare huden i ansiktet. En after sun för kroppen har ofta en lite fetare konsistens, vilken är mer effektiv när det gäller att återfukta den lite tjockare huden som finns på kroppen. Om du applicerar after sun som är tänkt att användas för ansiktet kan du uppleva att den lindrande effekten dämpas eller uteblir. Smörjer du å andra sidan in ansiktet med after sun som är formulerad för kroppen kan du uppleva att huden får en fetare känsla och också uppleva plötsliga blemmor och utslag. 

Hos KICKS hittar du ett brett sortiment av after sun för både kroppen och ansiktet

Vill du ge lindring åt en solstressad hud eller hjälpa hudens läkeprocess efter en stund på stranden (och få en mer hållbar solbränna som följd) är en after sun en väldigt bra investering för din skönhetsrutin. KICKS erbjuder ett brett sortiment av after sun, både i butik och online. Välkommen att köpa din nya after sun hos oss!

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

KICKS Beauty Talks

När du blir medlem i KICKS Club får du också tillgång till vårt community KICKS Beauty Talks.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2022Kundservice 020-42 32 22