Let’s celebrate Pride! - KICKS
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp
Let’s celebrate Pride!

Let’s celebrate Pride!

På KICKS firar vi Pride för att alla människors lika värde och rättigheter är en självklarhet. Vi står bakom den stolthet som Pride innebär – att du ska vara stolt över dig själv och den du är. Vem du än är. Alltid.
Dela

1.Vad betyder Pride för dig?
2. Varför är det viktigt att lyfta Pride? 
3. Hur ser din Pride-makeup ut i år? 

1. - Pride för mig är frihet, friheten att få vara sig själv! 

2. - Pride ger så många människor en röst. En röst att höras, finnas och accepteras. Pride firar våra olikheter, något som stärker oss alla. 

3. -  Pride-makeupen ska vara precis så som du vill ha den, extravagant och glittrig eller naturlig och fräsch. Min pride-makeup innehåller mycket orange, vilket återfinns som en av färgerna på prideflaggan och står för helande. 

Viktor, Influencer Marketing Specialist

1. - Pride är väldigt viktigt och värdefullt. Att jag får vara med och delta i denna otroliga gemenskap med mina vänner gör att jag känner mig stolt, vilket får mig att våga stå upp för allas rättigheter.

2. - Vi firar Pride varje år med antigen picknick längs paraden eller att vi går med i tåget. Det finns ingen annan plats på jorden som ger så mycket kärlek än när Prideparaden drar igång. Att få känna hur man vill och känna tillhörighet till vad man vill, gör att vi får ett lättare klimat bland oss människor. Jag kommer alltid att brinna för frågan gällande grundläggande frihet och rättigheter oavsett sexuell läggning och könsidentitet.  

3. - Första gången jag gick i paraden ville jag göra en cool Pride makeup, så jag använde mig av Urban Decay ögonskuggspalett. Jag använde mig av alla Prides färger och målade flaggan på mina ögonlock, tillsatte glitter och maxade looken med lösögonfransar. Jag blev så nöjd, så den makeupen har blivit till en tradition. Jag längtar till paraden så vi kan sprida kärlek och glädje.  

Ida, butikschef, KICKS

1. - För mig betyder Pride mycket, glädjen av att kunna utrycka sin kärlek till den du älskar oavsett kön. Ingen ska behöva känna sig utsatt på grund av sin sexuella läggning utan ska kunna känna en stolthet över att vara den du är.  

2. - Jag tycker det är viktigt att KICKS lyfter Pride och visar sitt engagemang för att vi ska vara delaktiga i att få till ett jämlikt samhälle där ingen diskrimineras oavsett kön, etnicitet eller sexuell läggning.  

3. - Jag har ingen speciell Pride-makeup jag kommer som jag är och det är det som är så fantastiskt att alla är välkomna att fira Pride oavsett vad.  

Philip, butiskchef, KICKS

1. - Att alla ska ha lika rätt i samhället och att man får älska precis vem man vill utan att någon ska lägga sig i ens privata åsikter. En liberal frihet att tycka och tänka precis som man vill och bli accepterad för det. 

2. - Så alla i samhället kan känna sig trygga i sig själva och andra och skapa en atmosfär där allas röst har rätt att bli hörd och accepterad.

3. - Jag har aldrig direkt firat Pride men jag älskar när man vågar visa sin personlighet och vem älskar inte färg? 

Annie, 
Influencer Marketing Specialist

Dela

Läs mer

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

KICKS Beauty Talks

När du blir medlem i KICKS Club får du också tillgång till vårt community KICKS Beauty Talks.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2023Kundservice 020-42 32 22