Behandla hals och dekolletage - KICKS
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Behandla 'tech neck' - linjer och rynkor på hals och dekolletage

Huden på halsen är känslig och är ständigt i rörelse under dagen när vi rör på våra huvuden, vilket i längden leder till förlorad spänst, fina linjer och rynkor.
Dela

Huden på halsen är tunn och utsatt och är ständigt i rörelse under dagen när vi rör på våra huvuden, vilket i längden leder till förlorad spänst, fina linjer och rynkor.

Varför får man fina linjer och rynkor? 

Det finns två typer av linjer: vertikala och horisontella. De uppstår på grund av gener, minskad kollagenproduktion, UV-strålar, yttre faktorer som fria radikaler och föroreningar och även genom att konstant röra på musklerna och huden – till exempel när du tittar på mobilen eller datorskärmen.

Vad betyder 'tech neck'?

Därifrån kommer namnet ’tech neck’, vilket betyder fina linjer i samband med att kolla ner på mobilskärmen.

Får du rynkor av att du använder din mobil mycket?

Nej, riktigt så är det inte. Men det kan absolut vara en bidragande faktor. Vi brukar säga att ansiktet slutar under dekolletaget. Därför är ett bra första steg att inkludera hals och dekolletage i din nuvarande dagliga hudvårdsrutin.

Våra favoritprodukter som kan hjälpa till att behandla & motverka:

FÅ IGÅNG CELLFÖRNYELSEN

Exfoliera huden för att få igång cellförnyelsen och cirkulationen. Daily Smoothing Treatment 5% AHA från Paula’s Choice stimulerar kollagenproduktionen och ger en jämnare hudyta med lyster. 

KRAFTFULL VITAMIN C-PRODUKT

C-Tetra Luxe från Medik8 hjälper till att stimulera kollagen och elastin, vilket förbättrar både fasthet och linjer. Serum bekämpar och förebygger solskador samt gör huden klarare.

FÖRBYGG MED SOLSKYDD

Det är alltid A och O att förebygga! Använd ett solskydd med högt SPF som till exempel Hyal Reyouth Moist Sun från Hyggee. Solskyddet innehåller 10 typer av hyaluronsyra som är återfuktande och barrärstärkande.

FÖR EXTRA EFFEKT

För extra effekt kan du använda en produkt som är speciellt utvecklad för det ömtåliga och utsatta hals- och dekolletageområdet. Toning Neck Cream från Exuviance återställer hudens struktur och reducerar ålderstecken med neoglucosamine och citrafill.

Förutom rynkor så bidrar för mycket tid framför skärmen också till dålig ergonomi som gör att du kan få ont i nacken. Så ett sista tips är att tänka på att lyfta blicken emellanåt! 

Dela

Läs mer

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024