Steg för steg: Trendig grön ögonmakeup med BeautyAct - KICKS
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Missa inte vår rea med 70% på fantastiska produkter. Passa på och kika in alla produkter här!

Steg för steg: Så gör du vinterns trendigaste gröna makeup med BeautyAct!

I vinter får ögonskuggan gärna anta en lite mer futuristisk och kantig form. Ju knalligare kulör, desto bättre. Fixa looken på egen hand med hjälp av Isabella, makeupartist på KICKS, i sex enkla steg. Nu kör vi!
2
Dela

Steg 1: Lägg en ordentlig grund

Applicera en concealer på dina ögonlock, så fäster din ögonskugga bättre och håller också längre. Dutta gärna in din concealer med en sminkpensel, så fördelas formulan bättre och ger också ett mer proffsig resultat. 

Steg 2 : Markera ögonen med Green Mania Eyeshadow Quad

Börja med att lägga den mörkt gröna skuggan och applicera den i yttre ögonvrån och ut mot tinningarna i en spetsig form. Ta gärna hjälp av en spetsig sminkpensel, så blir det enklare att få till formen. Lägg också skugga i globlinjen men lämna ögonlocken fria från färg. Skugga och tona noga ut ögonskuggan för att ge ögonen ett lite mjukare intryck, utan skarpa kanter. Applicera sedan den ljusa och mest knalliga gröna ögonskuggan. Skugga på halva, yttre ögonlocket och tona försiktigt in den ljusare skuggan i din mörkare skugga. Låt nedre ögonfransraden vara helt fri från ögonskugga. 

Steg 3 : Addera färg med Stay On Colour Cream Stick Go For Green

Måla med ögonpennan på den inre delen av ögonlocket. Tona noga, så att den mjuka ögonskuggan i stiftform går in sömlöst med din skugga från Green Mania Eyeshadow Quad. Fortsätt att låta nedre fransraden vara helt fri från ögonskugga. 

Steg 4 : Lägg till skimmer med Green Mania Eyeshadow Quad

Ta fram den gröngula skuggan och applicera den som en highlighter i inre ögonvrån med en smal pensel. Avsluta med att applicera den mest skimrande gröna ögonskuggan över ögonlocket. Sudda och blanda väl. Tada, nu är du klar med ögonskuggorna. Bra jobbat! 

Steg 5: Framhäv fransarna

Dags att rama in ditt mästerverk med en mascara som ger längd, volym och en vacker böjd form. Applicera på både övre och nedre fransraden. Vill du ha en ännu mer dramatisk effekt kan du först börja fransarna med en ögonfranstång, innan du applicerar mascara. 

Shop the look!

2
Dela
Therése Hallberg, Skönhetsskribent

Therése Hallberg arbetar som Digital Content Editor och skriver artiklar för både kicks.se och KICKS Magazine. Hon har arbetat som skönhetsjournalist sedan 2006. Läs mer om Thérese på Linkedin

Läs mer

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort