Lär känna MAKETHEMAKE | Makeup-infused skincare - KICKS
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Lär känna MAKETHEMAKE

Med MAKETHEMAKE får du aktiv hudvård och makeup i ett! Lär känna MAKETHEMAKE och få beautytips på vägen.
2
Dela

Att uppnå en välmående och strålande hud ska vara enkelt och något som smidigt smälter in i din dagliga rutin. Vi vet att det du applicerar på din hud spelar roll, och därför föddes MAKETHEMAKE - en värld av hudförbättrande makeup som är lätt att använda oavsett hudtyp och önskat resultat. 

VAD ÄR MAKETHEMAKE

Svenska MAKETHEMAKE kombinerar en unik expertis från Skincitys hudterapeuter och makeupartister. Resultatet av denna expertis blir aktiv hudvård och skönhet som blandas sömlöst till makeup-infused skincare och som i sin tur skapar en förlängning av din hudvårdsrutin.

MAKETHEMAKEs hjärta slår extra starkt för basmakeupen – varumärkets kärna. Oavsett om du är ute efter en matt eller dewy finish, fulltäckande eller naturlig kommer du garanterat hitta något som passar dig.  

Hitta din MAKETHEMAKE bas och nyans!

Utöver basmakeupen hittar du även vårdande makeup-produkter för ögon, bryn och läppar. Alla formuleringar är dermatologiskt testade för att passa även en känslig hud och känsliga ögon. Produkterna är dessutom veganska och cruelty-free!

BEAUTYTIPS MED MAKETHEMAKE

LÄTTAPPLICERAD CONCEALER

Vitamin B Covering Concealer är en lättapplicerad concealer med en medel till hög täckningsgrad. Utnyttja den naturliga och byggbara finishen och arbeta med fler nyanser på olika området i ansiktet för att förstärka och framhäva dina konturer. Ett perfekt alternativ för en komplett bas av foundation, concealer och contouring.

ÄLSKADE MULTI-FUNKTIONELLA PRODUKTER

Capric Face Palette och Capric Golden Bronze Palette är mer än bara bronzer, highlighter och blush - använd paletterna som ögonskuggor och förstärk din dagliga makeup!

ON THE GO MED MAKETHEMAKE!

Carnuba On-The-Go Blush & Glow, Sesame Dual Soul Cheek & Lip Gloss samt Oil Absorbing Sheets är alla handväsk-vänliga och perfekta för snabba touch-ups när du är på språng.

2
Dela

Läs mer

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024