W
Weleda

#
100BON
 
Starskin The Gold Mask VIP Coconut Bio Cellulose Second Skin Face mask

The Gold Mask VIP Coconut Bio Cellulose Second Skin Face mask

Ge huden den ultimata VIP-behandlingen med Gold Mask™, en exklusiv ansiktsmask för hud som behöver en boost. En formula som innehåller naturligt fermenterat kokosvatten. STARSKINs® förstklassiga sheet-mask med bio-cellulosa är genomfuktad med ett...
119,20 kr 149 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
7 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Ge huden den ultimata VIP-behandlingen med Gold Mask™, en exklusiv ansiktsmask för hud som behöver en boost. En formula som innehåller naturligt fermenterat kokosvatten. STARSKINs® förstklassiga sheet-mask med bio-cellulosa är genomfuktad med ett rikt, krämigt serum med exklusiva ingredienser. En bas med nattljusextrakt (56 %) som ger näring på djupet och gör huden sammetslen samtidigt som rent kolloidalt guld reducerar fina linjer, rynkor och solskador. Bladextrakt från ginkgo biloba hjälper till att främja kollagenproduktionen, adenosin ger fastare hud och slätar ut rynkor medan extrakt från kudzurötter ger klarare hy och jämnare hudton. På bara 15 till 20 minuter revitaliserar Gold Mask™ huden, reparerar, återfuktar och gör huden synbart fylligare med äkta Golden Globe-lyster. Perfekt för torr eller uttorkad hud.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-03-10
Kjempegod maske. Huden føles helt gjennomfuktet, porene blir mindre og huden gløder. Har ikke gitt meg tilstoppede porer eller uren hud. Jeg tørker av overføldig serum etter at jeg er ferdig å bruke masken. Hvis ikke blir det for mye serum liggende på huden. Husk å spare serumet som er igjen i pakken. Jeg setter pakken i kjøleskapet, da holder den seg fint. Bruker serumet som nattkrem. Trenger ikke mye, så den holder lenge. Anbefales!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-09
Ylva | 2017-03-09 Rena fuktcocktailen för huden! Hade masken på mycket längre än man egentligen behövde, huden kändes så fuktmättad, vårdad och omhändertagen. Dock är masken för liten för att riktigt passa mitt ansikte, men den är indränkt i så mycket serum att det blir kvar lite i påsen som jag smörjer övriga ytor och halsen med.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-06
Fuktbomb för ansiktet!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-03
Överskattad produkt, inte alls värd priset. Ansiktet känns bara oljigt... återfuktad blir den men inte mycket mer.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-16
Beste masken jeg noen sinne har prøvd. Huden fuktes, det ser nesten ut som cellene i huden vokser slik at hunden "plumpes" Porene blir mindre, og fargen er jevnere. Etter at masken er tatt ut av forpakningen kan resten av serumet helles i en ren beholder og brukes som natt serum. Slik varer effekten av masken lengere. Dette kan en gjøre med flere av maskene fra denne serien.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-01-21
Så sjukt bra! Jag blev rekommenderad denna utav min chef som sa att den gjorde underverk för henne. Jag testade den igår och min "arga-rynka" i pannan försvann. Idag dag på jobbet har jag även fått flertal kommentarer utav kunder och kollegor att jag ser så fräsch ut idag :) jag kommer definitivt att använda den igen och rekommendera den vidare! Jag har super känslig hy så är så glad att jag vågade pröva denna!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-12-18
Fantastisk god maske. Er oppstrammende, samtidig som den gir masse fukt og glød. Anbefales!!!!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...