Olaplex – vad är det & hur använder man det? - KICKS
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Missa inte vår rea med 70% på fantastiska produkter. Passa på och kika in alla produkter här!

Skadat hår? Så reparerar du det med Olaplex hyllade behandling

Ge skadat hår molekylär kärlek med Olaplex hyllade hemmabehandling. Vi berättar allt du behöver veta om Olaplex och hur produkterna hjälper dig att återfå hårets forna glans.
5
Dela

Vårt hår utsätts dagligen för slitage från olika håll. Starka solstrålar, varma stylingprodukter, kemiska behandlingar och något så alldagligt som att borsta håret kan göra ditt hår både skört och skadat. Men för att råda bukt på kluvna hårtoppar, torrt och skadat hår skapades hårvårdssystemet Olaplex. Olaplex är produkterna som fått världens frisörer på fall, och som hjälpt kändisar som Kylie Jenner att förvandla hennes mörka längder till ljusblonda utan att att tappa håret Återfå hårets forna glans och styrka med Olaplex hyllade produkter vi lär dig allt om hur du använder dem för bästa resultat!

Vad är Olaplex?

Olaplex är en tre stegs-behandling för skadat hår som reparerar dina strån inifrån och ut. Olaplex-behandlingar gjordes till en början endast på salong men senare lanserade Olaplex en rad reparerande produkter som fungerar även för hemmabruk. Olaplex produktserie består av sex stycken produkter som individuellt arbetar med att göra ditt hår friskare, starkare och mer motståndskraftigt. Hos KICKS hittar du ett brett utbud av Olaplex-produkter online och i butik. 

Vad innehåller Olaplex?

Olaplex innehåller patenterade aktiva ingredienser som reparerar skadat hår på djupet. Innehållet ser annorlunda ut beroende på vilken av Olaplex produkter som du använder, men stjärningrediensen, som återfinns i nästan alla Olaplex-produkter, är molekylen Bis-Aminopropyl Diglycol Dimanleate. Molekylen jobbar med att sammanlänka de tusentals olika svavelbindningar som håret är uppbyggt, det är nämligen dessa svavelbindningar som slits samman när vårt hår utsätts för slitage. Molekylen reparerar savelbindningarna för varje individuellt hårstrå.

Hur använder jag Olaplex? Vi guidar dig steg för steg!

Stjärnorna i Olaplex produktserie för hemmabruk är Olaplex No.3 Hair Perfector och Olaplex No.0 Intensive Bond Building Treatment. Det är denna tvåstegs-kur som reparerar dina strån på djupet. Men för att uppnå bästa resultat bör du använda samtliga produkter i Olaplex-serien då de boostar varandra.  

1. Använd Olaplex No.0 

Börja behandlingen med att applicera Olaplex No.0 Intensive Bond Buildning Hair Treatment i torrt eller fuktigt hår. Den kommer att förbereda håret för de efterföljande produkterna. Se till att varje hårstrå blir blött och låt sedan verka i 10 minuter. Skölj inte ur!

 

2. Applicera Olaplex No.3

Applicera därefter Olaplex No. 3 Hair Perfector från rötterna och ut i längderna. Låt produkten verka tillsammans med No.0 i ytterligare 10 minuter. När du väntat klart ska du skölja ur håret noggrant och påbörja nästa steg.

3. Schamponera

Efter att sköljt ur produkterna är det dags att schamponera håret, gärna med Olaplex Bond Maintenance Shampoo, som återställer hårets styrka och fuktbalans. 

4. Avsluta med balsam

Avsluta behandling med att applicera Olaplex Bond Maintenance Conditioner, som eliminerar friss och gör håret mjukt. 

Hur ofta ska jag behandla håret med Olaplex?

Hur ofta du bör använda Olaplex-produkter beror på din hårtyp, och framför allt hur skadat ditt hår är. Om du använder stylingverktyg såsom platt- och locktång varje dag, eller bleker håret på salong, bör du behandla håret med Olaplex 1 gång i veckan. Om ditt hår utsätts för normalt slitage kan du använda Olaplex tvåstegs-kur varannan vecka. Olaplex schampo och balsam kan du regelbundet använda i din rutin för att stärka håret och hålla det hälsosamt. Detsamma gäller Olaplex mjukgörande olja som dessutom skyddar håret mot värme!

Är Olaplex bra?

Olaplex är en av beautyvärldens mest hyllade behandlingar för att råda bukt på skadat hår. Både frisörer och hårstylister använder Olaplex när de slingar, färgar och bleker sina kunders hår för att minimera skadan som det gör på håret. Olaplex hemmabehandling är även hyllad bland konsumenter. Här kan du spana in några av de fina recensionerna som produkterna fått på kicks.se!

5
Dela
Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024