7 layer-trenden med koreanska toners - KICKS
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Missa inte vår rea med 50% på fantastiska produkter. Passa på och kika in alla produkter här!

7 layer-trenden med koreanska toners

Koreaner har länge varit kända för sin skönhet vilket man länge trott ligger i gener men i själva verket är Korea ett land som ligger extremt långt fram i utvecklingen av hudvård och att ta hand om sin hud har i generationer varit extremt viktigt.
Dela

10-stegs rutin med koreansk hudvård

När vi pratar koreansk hudvård och K-beauty så är det många som hört talas om den berömda 10-stegs rutinen. 10 steg kan kännas mycket för många men faktum är att fukten är början på en god hudhälsa och är extremt viktigt för att huden ska kunna upprätthålla sin skyddsbarriär och balans oavsett hudtyp och hudtillstånd.

Trenden att klappa in sin toner eller essence startades inom K-beauty och är lika stark idag.

7 Layer-Trenden

Varje gång man lämnar ansiktsbehandling slås man av hur plumpad, återfuktad och glowy huden känns och detta är för att hudterapeuterna använder massagetekniker, ånga eller apparaturer för att kunna slussa ner fukt i huden, här kommer 7 layer-trenden in.

Här kan du få känslan av en ansiktsbehandling hemma med hjälp av professionell koreansk hudvård.

How to:

Rengör ansiktet med en rengöring anpassad till din hudtyp. Torka sedan försiktigt genom att klappa huden med en ansiktshandduk. Låt huden fortfarande vara lite fuktig medan du börjar klappa in Hyal Reyouth Toner. En gel-toner med rikare textur som ger maximalt med fukt och passar alla hudtyper. Börja med ett lager, låt det sjunk in lite och fortsätt sedan med sex lager till.

Koreanska märken är experter på toners och essence. Supple Preparation Unscented Facial Toner är ett alternativ för den som vill ha en parfymfri produkt och Vegan Kombucha Essence med sitt innehåll av kombucha och B-vitaminer ger fantastisk lyster.

PRODUKTTIPSEN I ARTIKELN:

Dela

Läs mer

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024