Få bättre sömn: en hudvårdsguide till skönhetssömn - KICKS
 • Fri frakt över 99 kr
  Fri frakt över 99 kr
 • Expressleverans
  Expressleverans
 • Poäng på alla köp
  Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Missa inte vår rea med 50% på fantastiska produkter. Passa på och kika in alla produkter här!

God natt! Knepen som ger bättre sömn

Hur får man egentligen bättre sömn? Genom att optimera din sömn så stärker du inte bara sömnkvaliteten, du ger också din hud de bästa förutsättningarna för att vakna upp strålande och återhämtad varje morgon.
Dela

Visste du att sömnen har en stor påverkan på vår hud? Med hjälp av några enkla knep kan du ge dig själv mycket bättre förutsättningar för en god natts sömn och en mer balanserad hud. Här är våra bästa tips för en bättre sömn!

Sömnvanor

Sömnvanor är de vanor och beteenden som påverkar kvaliteten och regelbundenheten av sömnen. För att förbättra dina sömnvanor, tänk på följande:

 • Skapa en lugnande rutin före sänggåendet
 • Undvik stimulerande aktiviteter och skärmar innan läggdags
 • Se till att sovrummet är mörkt, tyst och kallt
 • Reglera exponeringen av ljus, undvik starka ljus på kvällen
 • Försök få dagsljus under dagen, detta hjälper att reglera sömncykeln

Holistiskt välbefinnande

Holistiskt välbefinnande främjar avslappning, balans och mental hälsa och är ofta positivt för skönhetssömnen. Testa att integrera följande i din vardag för en bättre sömn:

 • Andningstekniker: integrera djupandningsövningar eller andra avslappningsmetoder för att främja lugn och hjälpa till att minska stressnivåer inför sänggåendet
 • Yoga och stretching: utöva lugnande yoga eller stretcha före sänggåendet för att lindra spänningar och förbättra flexibilitet, vilket kan bidra till en djupare sömn
 • Naturlig ljudmiljö: skapa en naturlig ljudmiljö med ljud som regn, vågor eller fågelsång för att främja avkoppling och bidra till en lugn atmosfär
 • Aromaterapi: använd dofter från eteriska oljor som lavendel eller kamomill genom en diffuser för att skapa en lugnande och behaglig miljö. Ett tips är denna mist med lavendel som man sprayar på kudden: Good Night Pillow Mist

Hudvård för en bättre skönhetssömn

Genom att anpassa din hudvårdsrutin för nattbruk och välja hudvårdsprodukter som stöder hudens återhämtning kan du inte bara förbättra hudens utseende utan också främja en avslappnad och vilsam sömn.

 

NATTMASK

Sound Sleep Cocoon är en nattmask för alla hudtyper som optimerar hudens återhämtning under natten. En svlakande gel-formula som fyller på huden med fukt som man tappat under dagen. Resultatet blir en hud med lyster och maximal återfuktning.

NATTKRÄM

Sleep & Peel jobbar aktivt med din hudvård under natten med hjälp av denna mikropeelande nattkräm. Den hjälper till att stimulera cellförnyelsen med AHA och BHA för att släta ut fina linjer, ge lyster och jämna ut hudstrukturen.

ANSIKTSOLJA

Midnight Recovery Concentrate är en ansiktsolja med lavendel som hjälper sinnet att slappna av, medans squalane återfuktar och ger näring till huden. Oljan kommer att jobba på hudens fasthet, elasticitet och lyster under tiden du sover.

Ta kontroll över dina sömnvanor, omfamna holistiskt välbefinnande, och anpassa din hudvårdsrutin för en djupare och mer balanserad sömn. Sov gott och vakna upp till en strålande hud varje dag!

Dela

Läs mer

KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024