Så använder du och applicerar Xlash ögonfransserum - KICKS
 • Fri frakt över 99 kr
  Fri frakt över 99 kr
 • Expressleverans
  Expressleverans
 • Poäng på alla köp
  Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Missa inte vår rea med 70% på fantastiska produkter. Passa på och kika in alla produkter här!

Så använder och applicerar du Xlash ögonfransserum

Fransar så långa och fylliga att de nästan nuddar brynbenet – låter det som en dröm för dig? KICKS berättar allt om Xlash ögonfransserum – hur det hjälper dina fransar att bli längre och hur du använder serumet för bästa resultat.
2
Dela

För många av oss är ögonen ett viktig steg i både makeup och hudvård. Och få saker piggar upp som ett par fylliga, fladdrande ögonfransar. Tyvärr är det få förunnat att födas med naturligt långa och tjocka fransar. Därför vänder vi blickarna mot ögonfransserum som på naturligt väg gör fransarna både längre och tjockare. KICKS berättar allt du behöver veta om Sveriges bästsäljande ögonfransserum Xlash hur det fungerar och hur du ska använda det för att få bästa resultat. 

Hur fungerar Xlash ögonfransserum?

Innan vi guidar dig till hur du ska applicera och använda Xlash för att få långa snygga fransar, kan det vara bra att känna till hur ögonfransserum fungerar. Och det kräver i sig en förklaring av hur ögonfransens livscykel ser ut. Varje ögonfrans har nämligen en individuell livscykel och därmed växer fransarna i olika tempo. Livscykeln börjar med en aktiv fas där fransarna växer i rasande takt, och när de nått sin maximala längd börjar hårsäcken krympa för att sedan gå in i en återhämtningsfas Ingredienserna i Xlash serum förlänger tillväxtfasen och stimulerar hårsäckarna till att producera nya hårceller och öka tillväxten. Innehållet består bland annat av vitaminet biotin, fukt-favoriten hyaluronsyra och peptider. Tillsammans verkar dem för att stärka dina fransar, göra dem längre och mer välmående!

Hur applicerar jag Xlash serum för bästa resultat?

För att dina fransar ska kunna växa och bli så långa som möjligt är det viktigt att använda och applicera serumet på rätt sätt. Här guidar vi dig steg för steg hur du gör. 

 1. Rengör ansiktet och se till att rester från både smink och hudvård är borta innan du använder serumet.
 2. Applicera ett tunt lager av Xlash ögonfransserum på den övre fransraden. Försök att applicera produkten så nära fransarna som möjligt. 
 3. Upprepa proceduren en gång om dagen (helst på kvällen innan du ska sova) i 28 dagar. 

Hur ofta bör jag använda Xlash ögonfransserum?

Xlash ögonfransserum ger dig tjockare fransar efter cirka 1 månads användning 28 dagar för att vara exakt. Och bästa resultat uppnår du genom att applicera ögonfransserumet längs med ögonfranslinjen en gång dagligen i 12 månader. Du ska helst använda Xlash ögonfransserum på kvällen. När du upplever att dina fransar blivit tjockare och längre behöver du inte använda serumet lika ofta, utan applicera 23 gånger i veckan för att bibehålla resultatet.

Hjälp! Jag tappar ögonfransar – är det en biverkning av Xlash fransserum?

Enligt Xlash själva har det i deras egna säkerhetstester inte rapporterats några biverkningar som att tappa ögonfransar. Att tappa ögonfransar är en naturlig del av ögonfransarnas livscykel. När du tappat fransen kommer ögonfransens livscykel att börja om, och en ny frans kommer att börja växa ut. Då varje ögonfrans har en individuell livscykel är det inte sannolikt att du skulle tappa alla fransar samtidigt, men om du upplever att du tappar mer fransar än vanligt och är orolig kan det vara klokt att rådgöra med en läkare för att utesluta andra orsaker som exempelvis stress. 

XLASH

2
Dela