Stråla varje dag med BABORs ampuller - KICKS
 • Fri frakt över 99 kr
  Fri frakt över 99 kr
 • Expressleverans
  Expressleverans
 • Poäng på alla köp
  Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Stråla varje dag med BABOR's ampuller

Oavsett om du strävar efter att återfukta, regenerera eller ge din hud en energikick, är BABORs ampuller med höga koncentrationer av ingredienser nyckeln till en intensiv och effektiv hudvårdsrutin. Upptäck varför du ska addera ampuller för att maximera din hudvårdsrutin.
Dela

Vad är ampuller?

Ampuller är små, koncentrerade flaskor som innehåller kraftfulla och potenta serum. Ampullerna är utformade för att leverera höga nivåer av aktiva ingredienser till huden i en snabb och effektiv form och är kända för sin höga koncentration av näringsämnen och för att ge snabba och märkbara resultat.

BABOR ampuller - topplistan


ACTIVE NIGHT

En kick för extra trött och obalanserad hud. Detta koncentrat regenererar, stärker hudens barriär och återfuktar medans du sover. Vakna upp med en lysande och utvilad hud.

HYDRA PLUS 

En superboost av fukt till alla hudtyper för att främja en välmående hud. Ger en långvarig effekt på fuktfattig hud men hjälper även till med att minimera torrhetslinjer och undvika fuktförlust.

COLLAGEN BOOSTER

Som namnet avslöjar är detta en riktig boost för kollagenet. Den ger huden volym och gör den fylligare inifrån, och resultatet blir en spänstig hud med ungdomligare utseende.

MULTI VITAMIN

Perfekt för en trött, glåmig och torr hud som vill ha uppiggande, återfuktande och motståndskraftigt resultat. Innehåller en cocktail av vitaminer på en bas av havtornsolja för att återfukta och ge näring.

Hur använder jag mina ampuller för bästa resultat?

För att uppnå optimala resultat med ampuller är det viktigt att inkludera dem i din hudvårdsrutin på rätt sätt. Börja med att rengöra ansiktet noggrant för att skapa en ren bas. Applicera sedan ampullen försiktigt på ansikte, hals och dekolletage och klappa lätt för att främja absorption. Följ upp med din vanliga ansiktskräm eller serum.

Ampuller kan användas som en intensivbehandling under en kortare period eller som en regelbunden del av din dagliga rutin, beroende på dina hudvårdsbehov. Var konsekvent med användningen för att maximera de fördelar ampullerna erbjuder och njut av en strålande och revitaliserad hud.

ENKEL RUTIN FÖR MOGEN HUD SOM VILL HA LYSTER

 1. Rengörig: HY-ÖL & Phyto HY-ÖL Booster Reactivating Set
 2. Ampull: Doctor Babor Vitamin C Ampoule Concentrates
 3. Ansiktscreme: Skinovage Vitalizing Cream

Inpireras av hela BABORS sortiment och hitta de produkter som passar just dig.

Dela

Läs mer

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024