Så behandlar du eksem i ansiktet - KICKS
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Missa inte vår rea med 70% på fantastiska produkter. Passa på och kika in alla produkter här!

Så behandlar du eksem i ansiktet

Eksem i ansiktet är något som många har året om men för vissa kommer det endast vissa specifika årstider och det är vanligt att det blir värre under höst och vinter när klimatet är mer torrt och kallt.
1
Dela

Många tänker säkert att exfolierande produkter är nyckeln för att få bort de torra och fnasiga partierna som lätt skapas när man har eksem men det kan faktiskt förvärra tillståndet att bli värre. Till en känslig och torr hud med nedsatt hudbarriär samt eksem, vare sig det är ett mindre parti eller större delar av ansiktet som är drabbat så är det viktigt att välja hudvårdsprodukter med största omsorg för att vårda och stärka upp den försvagade barriären.

VÅRDANDE RENGÖRING

Gentle Cream Cleanser är rengöringen för en känslig och torr hy. En mjukgörande rengöringsmjölk som effektivt tar bort smuts, solskydd och eventuell makeup samtidigt som den stärker hudens naturliga skyddsbarriär.

POWER COUPLES TILL EKSEM

SERUM SOM BALANSERAR HUDEN

Soft Calming Serum är ett serum som lugnar likt inget annat. Passar utmärkt vid eksem då den stärker och balanserar huden, går även fint att varsamt klappa in kring ögonen.

BARRIÄRSSTÄRKANDE ANSIKTSCREME

Barrier Extreme Moisturiser är en 24-creme för en känslig och torr hy. En mjukgörande rengöringsmjölk som effektivt tar bort smuts, solskydd och eventuell makeup samtidigt som den stärker hudens naturliga skyddsbarriär.

DEN RÄDDANDE HJÄLTEN FÖR BARN MED EKSEM

Panthenol Ceutic har vunnit mångas hjärtan för att skydda, ge fukt och stärka en hud med eksem med dess vattenfria härliga balm-formula. Produkten är perfekt för torra barnkinder eftersom den är så skonsam och kan appliceras både i ansiktet och kroppen.

REPARERANDE ANSIKTSCREME

CLINICAL Ultra-Rich Moisturizer är en riktig räddare i nöden för en eksembenägen hud. Cremen är rik och mycket fyllig i sin formula och passar en mycket torr hud som är reaktiv. Sheasmör mjukgör och återfuktar huden. Ceramider som är en av dom viktigaste komponenterna i hudens yttre lager, skyddar från yttre påfrestningar och har en fuktbindande samt återuppbyggande effekt.

Att ha eksem är något som är mycket påfrestande för många men med hjälp av en välgörande och skonsam hudvårsrutin kan tillståndet bli mycket bättre. Skulle du känna att du önskar mer rådgivning gällande en rutin som passar just din hud, tveka inte att kontakta våra hudterapeuter.

1
Dela

Läs mer

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024