Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
 • Fri frakt över 99 kr
  Fri frakt över 99 kr
 • Poäng på alla köp
  Poäng på alla köp
 • Expressleverans
  Expressleverans

Hi mom, you are awesome! 20% på all läpp- & ögonmakeup från BeautyAct! Gäller 23-29/5.

Fixa looken: enkel & snygg Halloween-sminkning

Halloween närmar sig och din kostym är klar. Men glöm inte det viktigaste – kvällens bästa makeup! KICKS makeupartist visar – steg för steg – hur du enkelt fixar en snygg halloweensminkning!
 • Steg 1 - Applicera rött rouge eller ögonskugga runt ögonen.
 • Steg 2 - Rama in ögonen med en svart kajalpenna.
 • Steg 3 - Applicera svart ögonskugga.
 • Steg 4 - Måla med en röd kajalpenna runt ögonen.
 • Steg 5 - Fäst lösögonfransar.
 • Steg 6 - Måla med kolsvart mascara.
 • Steg 7 - Gör läpparna mörka med med ett svart eller blodrött läppstift.

Steg 1 – Borsta rött runt ögonen
Borsta rött rouge eller ögonskugga runt ögonen. Det ger intrycket av att du inte sovit på 100 år! Gör färgen mer intensiv närmast ögonen och tona utåt. Enklaste sättet att skapa olika färgintensitet med samma produkt är att använda olika makeupborstar. En mindre och tätare pensel ger starkare färg, medan en större fluffigare borste ger ett mer transparent färgresultat.

Steg 2 – Måla svart kajalpenna
Rama in ögonen med svart kajalpenna. Måla även mellan dina ögonfransar och på vattenlinjen för att göra din blick riktigt intensiv. Välj gärna en krämig penna som du lätt kan jobba ut på hela ögonlocket och som blir en bra bas för ögonskugga.

Steg 3 – Lägg svart ögonskugga
Lägg svart ögonskugga runt ögonen och tona utåt. Börja närmast ögonfransarna och jobba dig utåt. Måla slutligen en vinge av ögonskuggan för att skapa en kattform. Undvik svarta smulor på kinderna från ögonskuggan genom att trycka in produkten i penseln innan du applicerar den. Skulle det ändå smula borstar du snabbt bort spillet med en stor puderborste.

Steg 4 – Måla röda linjer
En vinröd kajalpenna eller läppenna är ett måste för Halloweenlooken. Dra små tunna linjer som grenar sig under ögonen så ser du riktigt vampyrlik ut. 

Steg 5 – Fäst lösögonfransar
Halloween är bästa tillfället att du ta ut svängarna. Var därför inte rädd för de längsta lösögonfransarna i makeupsamlingen! Välj gärna fransar med längre strån i ytterkant, som förstärker den kattformade sotningen. Fäst fransarna med mörkt franslim, som blir osynligt mot den svarta makeupen.

Steg 6 – Måla mascara
Framhäv dina ögonfransar ytterligare genom att borsta två lager kolsvart mascara på både de övre och undre ögonfransarna. När du målar mascara efter applicering av lösögonfransar faller de bättre ihop med dina egna fransar. Mascaran hjälper dessutom till att hålla lösögonfransarna på plats.

Steg 7 – Gör läpparna mörka
Ingen halloween utan mörka läppar! Svart eller riktigt blodrött läppstift är den sista detaljen som gör din halloweenlook komplett. Grunda med en läppenna innan du målar läppstiftet för bättre hållbarhet.

Läs mer

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2022Kundservice 020-42 32 22