Kylie by Kylie Jenner – fixa Kylies signaturlook - KICKS
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Get the look: Kylie Glam

Nu finns äntligen Kylie by Kylie Jenner hos oss på KICKS! KICKS makeupartist Åsa visar hur du fixar Kylies välkända glammiga look med perfekt eyeliner, solkyssta kinder och supersnygga nudeläppar.
2
Dela

Steg 1: Solkysst glow 

De perfekt solkyssta kinderna och tydlig contouring ingår självklart i Kylies glamourösa signaturlook. Borsta solpuder i kindskuggan, på kinderna, utmed hårfästet och på hakan med Pressed Bronzing Powder, som kommer i sex bronsiga färger. Genom att lägga det varma pudret på flera ställen i ditt ansikte får du en snygg och balanserad solkysst look. 

Steg 2: Tydlig rouge 

Borsta rouge i en kall vinterfräsch ton, som Winter Kissed, på dina kinder. Placera rosigheten mitt på kinderna och tona ihop den med din bronzer. Var inte rädd för att låta rouget synas ordentligt. 

Steg 3: Välformade bryn 

Skapa Kylies perfekt formade ögonbryn med ögonbrynspennan Kybrow, som finns i sex nyanser. Den har en smal spets som gör det lätt att fixa tydligt ifyllda bryn, som ser naturliga ut. Måla först brynens yttre form innan du ritar små streck mellan dina egna brynstrån. 

Steg 4: Perfekt eyeliner 

Den skarpa och perfekt målade eyelinern är ett måste i Kylies välkända makeuplook. Själv använder hon den flytande eyelinern Kyliner dagligen. Måla en tunnare linje närmast näsroten och låt linjen bli bredare ytterst. För att få en linje som är så jämn som möjligt, luta penseln mot dina fransar när du målar. Stödet från ögonfransarna gör det lättare att måla skarpt. Dessutom hamnar eyelinern riktigt nära fransraden. Dra slutligen ut eyelinern i en lång och knivskarp vinge. En skarp spets på eyelinervingen fixar du genom att dra ut toppen med en ren snedskuren pensel. 

Steg 5: Lyxiga läppar 

Nudeläppar med tydiga konturer och fyllig volym är ett av Kylies kännetecken. Måla först läpparnas kontur med en läppenna, för att göra dina konturer skarpare och tydligare. Fyll gärna i hela läpparna med pennan för att göra din läppfärg extra hållbar och måla därefter flytande läppstift i samma färg som pennan. I Kylies Lip Kit får du en läppenna och ett matt flytande läppstift i matchande färg. Färgen Bare ger den perfekta nudefärgen. Toppa slutligen dina läppar med det spegelblanka läppglanset High Gloss i samma nyans som läppstiftet. 

Kylie by Kylie Jenner

2
Dela
Åsa Östergren, Skönhetsredaktör

Åsa är en av KICKS skönhetsexperter och ansvarig redaktör för KICKS Magazine. Hon har många års erfarenhet som skönhetsredaktör på olika magasin och har jobbat som professionell makeupartist och hårstylist inom foto i över 15 år. Utöver sin breda kunskap om makeup har Åsa också en omfattande hudvårdsrutin och stenkoll på de allra bästa produkterna.

Läs mer

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort